Recepty

,

Zapečené těstoviny s tuňákem a mozzarellou

  • 0 / 5

Zapečené těstoviny s tuňákem a mozzarellou Zapečené těstoviny s tuňákem a mozzarellou je zdravý a vyvážený recept na chutné jídlo. V receptu lze použít libovolný

,

Zapečené brambory s houbami a ricottou

  • 0 / 5

Zapečené brambory s houbami a ricottou Zapečené brambory s houbami a ricottou je velmi zdravé jídlo, které vás osloví svou jednoduchostí a chutí. V receptu

,

Poctivá zelňačka s klobásou

  • 0 / 5

Poctivá zelňačka s klobásou Poctivá zelňačka s klobásou je hustá a vydatná polévka, která především v chladných dnech zahřeje a zároveň zasytí. Přípravu této polévky

,

Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou

  • 5 / 5

Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou je opravdu skvělé jídlo a máte ho připravené během chvilky. Kdo je

,

Chilli con carne s mletým hovězím

  • 5 / 5

Málokteré jídlo s fazolemi znají Češi lépe než právě chilli con carne. Hovězí maso, fazole, paprika a to vše v rajčatové omáčce skvěle ladí dohromady.

,

Boloňská omáčka se špagetami (poctivé ragú)

  • 5 / 5

Boloňská omáčka se špagetami Boloňská omáčka se špagetami jsou oblíbeným pokrmem po celém světě ačkoli v Itálii tento pokrm nikdo nejí se špagetami a dokonce

, ,

Vynikající dušené červené zelí (zahuštěné)

  • 5 / 5

Dušené zelí je pro českou kuchyni velice typické, protože se servíruje společně s nejtradičnějšími jídly jako jsou výpečky, kachna, plněné knedlíky a další. Vyzkoušejte naši

,

Krémově smetanový špenát k české kuchyni

  • 5 / 5

Špenát má jistě své místo v české gastronomii, hodí se především k bramborovým knedlíkům a neměl by chybět u takové klasiky jako je moravský vrabec.

Křupavá low carb pizza

  • 0 / 5

Křupavá low carb pizza Je skvělá varianta, když nevíte co rychlého k večeři. Máte ji připravenou během pár minut, budete potřebovat pár ingrediencí a určitě

,

Hermelínová pomazánka s vejcem

  • 5 / 5

Hermelínová pomazánka s vejcem, je trošku jiná než ji možná znáte. Nejde o nic složitého, jen je tam kromě klasických surovin přidáno vejce uvařené natvrdo.