Bezkonkurenční křupavé bramboráčky
Bezkonkurenční křupavé bramboráčky Bezkonkurenční křupavé bramboráčky se dají jíst samotné, ale perfektně se hodí jako příloha k českým jídlům např. k našemu hovězímu guláši nebo
Špagety aglio e olio e peperoncino
Špagety aglio e olio e peperoncino Špagety aglio olio e peperoncino je naprosto jednoduché jídlo, které obsahuje pouze pár ingrediencí, ale přesto je tak dobré.
Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům
Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům Vynikající dušené bílé zelí je nedílnou součástí některých českých jídel. Bez zelí si nedáte například ani knedlo zelo vepřo,
Výborné celeráky (celerové bramboráky se sýrem)
Výborné celeráky (celerové bramboráky se sýrem) Výborné celeráky je odnoš klasických bramboráků z brambor, celeráky se totiž dělají podobně jako klasické bramboráky, ale hlavní surovinou
Poctivá koprová omáčka se smetanou a hovězím masem
Poctivá koprová omáčka se smetanou a hovězím masem Klasická poctivá koprová omáčka se smetanou známá také jako koprovka je druh typické české omáčky, která se podává
Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé)
Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé) Babiččiny bramborové knedlíky jsou naše oblíbená příloha k masu, špenátu nebo zelí. Tento recept přidávám v poměru, který používala
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou Rizoto s kuřecím masem a zeleninou je super rychlé a jednoduché jídlo na přípravu, které zvládne opravdu každý. Záleží
Nejlepší znojemská omáčka z hovězí pečeně
Nejlepší znojemská omáčka z hovězí pečeně Nejlepší znojemská omáčka z hovězí pečeně je klasika, která do české kuchyně neodmyslitelně patří. Základem znojemské omáčky jsou okurky
Těstovinový salát z čerstvé zeleniny
Těstovinový salát z čerstvé zeleniny Těstovinový salát z čerstvé zeleniny u nás miluje celá rodina. Nejčastěji ho připravujeme v létě, jelikož máme zeleninu ze zahrádky
Svěží tvarohová pomazánka s pažitkou
Svěží tvarohová pomazánka s pažitkou Svěží tvarohová pomazánka s pažitkou je skvělá ke snídani, svačině i k večeři. Je lahodná, lehká, připravená během pár minut