Luxusní kuře na paprice (poctivé)
Luxusní kuře na paprice (poctivé) Luxusní kuře na paprice je klasikou v české gastronomii. Základem kuřete na paprice je křehké kuřecí maso a smetanová omáčka
Obalovaný smažený hermelín s bramborem
Obalovaný smažený hermelín Obalovaný smažený hermelín je delikatesa. Není to příliš zdravé jídlo, ale ráda si ho sem tam připravím. Recept na smažený hermelín je
Klasický květákový mozeček podle babičky
Klasický květákový mozeček Klasický květákový mozeček je jednoduché, zdravé a dobré vegetariánské jídlo. Plnohodnotné jídlo vykouzlíte během chvilky a pochutná si celá rodina. Suroviny na
Výborný smažený květák podle Pohlreicha
Výborný smažený květák podle Pohlreicha Výborný smažený květák není žádná věda, ale přesto je to skvělé sezónní jídlo. Květák v sezóně nestojí moc peněz a
Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem
Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem je vlastně dost podobné jako maso na mrkvi, ale místo mrkve používáme kedlubnu
Pizza šneci z listového těsta (výborné)
Pizza šneci z listového těsta Pizza šneci z listového těsta jsou velice oblíbenou pochoutkou na stůl, když přijde návštěva a nebo jako chuťovka k večerní pohodě.
Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí
Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí je masový pokrm z mletého masa na způsob karbanátků. Čevabčiči je
Nejlepší houbová smaženice s topinkami
Nejlepší houbová smaženice s topinkami Nejlepší houbová smaženice s topinkami je naprosto jednoduché a rychlé jídlo, které je především sezónní pokud jde právě o sběr
BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty
BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty Buřty na pivu jsou klasická chalupářská specialita připravovaná ze špekáčků, piva, cibule a rajčat. Je to naprosto
Klasický hospodský katův šleh (ala Pohlreich)
Klasický hospodský katův šleh Klasický hospodský katův šleh je známé hospodské jídlo. Katův šleh je pikantní masová směs připravovaná nejčastěji s vepřovým nebo kuřecím masem.