BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty
BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty Buřty na pivu jsou klasická chalupářská specialita připravovaná ze špekáčků, piva, cibule a rajčat. Je to naprosto
Klasický hospodský katův šleh (ala Pohlreich)
Klasický hospodský katův šleh Klasický hospodský katův šleh je známé hospodské jídlo. Katův šleh je pikantní masová směs připravovaná nejčastěji s vepřovým nebo kuřecím masem.
Bezkonkurenční křupavé bramboráčky
Bezkonkurenční křupavé bramboráčky Bezkonkurenční křupavé bramboráčky se dají jíst samotné, ale perfektně se hodí jako příloha k českým jídlům např. k našemu hovězímu guláši nebo
Špagety aglio e olio e peperoncino
Špagety aglio e olio e peperoncino Špagety aglio olio e peperoncino je naprosto jednoduché jídlo, které obsahuje pouze pár ingrediencí, ale přesto je tak dobré.
Nejlepší vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha
Nejlepší vepřo knedlo zelo Vepřo knedlo zelo je naprostá klasika české gastronomie. Aby taky ne, Češi mají tento pokrm jako národní. Jídlo je jednoduché a
Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům
Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům Vynikající dušené bílé zelí je nedílnou součástí některých českých jídel. Bez zelí si nedáte například ani knedlo zelo vepřo,
Holandský řízek z mletého masa se sýrem
Holandský řízek z mletého masa se sýrem Holandský řízek z mletého masa se sýrem je všem dobře známé jídlo. Narozdíl od klasického řízku se ten
Poctivá koprová omáčka se smetanou a hovězím masem
Poctivá koprová omáčka se smetanou a hovězím masem Klasická poctivá koprová omáčka se smetanou známá také jako koprovka je druh typické české omáčky, která se podává
Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé)
Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé) Babiččiny bramborové knedlíky jsou naše oblíbená příloha k masu, špenátu nebo zelí. Tento recept přidávám v poměru, který používala
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou
Rizoto s kuřecím masem a zeleninou Rizoto s kuřecím masem a zeleninou je super rychlé a jednoduché jídlo na přípravu, které zvládne opravdu každý. Záleží