Výborný smažený květák podle Pohlreicha
Výborný smažený květák podle Pohlreicha Výborný smažený květák není žádná věda, ale přesto je to skvělé sezónní jídlo. Květák v sezóně nestojí moc peněz a
Nejlepší kynuté knedlíky s borůvkami
Nejlepší kynuté knedlíky s borůvkami Nejlepší kynuté knedlíky s borůvkami se u nás připravují každé léto. Máme borůvky domácí z naší zahrádky, tak je využijeme
Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem
Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem Kuřecí na kedlubnách se šťouchaným bramborem je vlastně dost podobné jako maso na mrkvi, ale místo mrkve používáme kedlubnu
Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí
Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí Tradiční čevabčiči s bramborem, cibulí a hořčicí je masový pokrm z mletého masa na způsob karbanátků. Čevabčiči je
Nejlepší houbová smaženice s topinkami
Nejlepší houbová smaženice s topinkami Nejlepší houbová smaženice s topinkami je naprosto jednoduché a rychlé jídlo, které je především sezónní pokud jde právě o sběr
BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty
BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty Buřty na pivu jsou klasická chalupářská specialita připravovaná ze špekáčků, piva, cibule a rajčat. Je to naprosto
Klasický hospodský katův šleh (ala Pohlreich)
Klasický hospodský katův šleh Klasický hospodský katův šleh je známé hospodské jídlo. Katův šleh je pikantní masová směs připravovaná nejčastěji s vepřovým nebo kuřecím masem.
Bezkonkurenční křupavé bramboráčky
Bezkonkurenční křupavé bramboráčky Bezkonkurenční křupavé bramboráčky se dají jíst samotné, ale perfektně se hodí jako příloha k českým jídlům např. k našemu hovězímu guláši nebo
Špagety aglio e olio e peperoncino
Špagety aglio e olio e peperoncino Špagety aglio olio e peperoncino je naprosto jednoduché jídlo, které obsahuje pouze pár ingrediencí, ale přesto je tak dobré.
Nejlepší vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha
Nejlepší vepřo knedlo zelo Vepřo knedlo zelo je naprostá klasika české gastronomie. Aby taky ne, Češi mají tento pokrm jako národní. Jídlo je jednoduché a