Nejlepší krémová rybí polévka
Nejlepší krémová rybí polévka Nejlepší krémová rybí polévka je v českých kuchyních tradičně podávána při štědrovečerní večeři. Tato polévka se připravuje z hlavy a kostí
Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich
Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich jsou česká klasika, kterou má rád snad každý. Někdo má raději zelí, jiný špenát. My
Nejlepší bramborové šišky (příloha k masu)
Nejlepší bramborové šišky (příloha k masu) Nejlepší bramborové šišky jsou oblíbená příloha především k české kuchyni. Tyto bramborové válečky zastupují bramborové knedlíky v tradičních českých
Bramborové šišky s uzeným a špenátem
Bramborové šišky s uzeným a špenátem Bramborové šišky s uzeným a špenátem je jednoduché a přitom tak dobré jídlo. Tyto šišky na slano vás jistě neurazí.
Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou
Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou je můj recept, který vznikl smícháním toho, co dům dal. Připravuji ho z vepřového masa,
Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku)
Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) je více receptů v jednom. Popíšu tu klasický postup přípravy řízků, ale také
Rychlá rajčatová polévka Pohlreich
Rychlá rajčatová polévka Pohlreich Rychlá rajčatová polévka Pohlreich je opravdu chutná a hodí se nejen v chladných zimních dnech, ale také jako běžné každodenní jídlo.
Dýňová omáčka s masovými koulemi (ala svíčková)
Dýňová omáčka s masovými koulemi Dýňová omáčka s masovými koulemi je skvělá a krémová omáčka, která svým vzhledem i chutí připomíná svíčkovou. Jakmile tuto omáčku jednou
Hovězí roštěná na houbách Pohlreich
Hovězí roštěná na houbách Pohlreich Hovězí roštěná na houbách Pohlreich se hodí jako takové klasické české jídlo nejen na nedělní oběd. Nepotřebujeme žádné speciální koření
Nejlepší játrová omáčka s rýží
Nejlepší játrová omáčka s rýží Nejlepší játrová omáčka s rýží je jednoduchá omáčka připravovaná z jater. Doporučuji používat drůbeží (ideálně kuřecí) játra. Játra vždy důkladně očistěte,


