Hovězí roštěná na houbách Pohlreich
Hovězí roštěná na houbách Pohlreich Hovězí roštěná na houbách Pohlreich se hodí jako takové klasické české jídlo nejen na nedělní oběd. Nepotřebujeme žádné speciální koření
Nejlepší játrová omáčka s rýží
Nejlepší játrová omáčka s rýží Nejlepší játrová omáčka s rýží je jednoduchá omáčka připravovaná z jater. Doporučuji používat drůbeží (ideálně kuřecí) játra. Játra vždy důkladně očistěte,
Nejlepší vepřová kotleta s omáčkou
Nejlepší vepřová kotleta s omáčkou Nejlepší vepřová kotleta s omáčkou je velice jednoduché jídlo připravované z vepřové kotlety. Maso se sosem se nejvíc hodí k
Luxusní koprová omáčka od babičky
Luxusní koprová omáčka od babičky Luxusní koprová omáčka od babičky je klasický recept na tradiční českou koprovku. Pravá koprová omáčka se podává s hovězím masem nebo
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem
Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem je typické české jídlo, které je sice náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za
Nejlepší srbské rizoto s vepřovým masem
Nejlepší srbské rizoto s vepřovým masem Nejlepší srbské rizoto s vepřovým masem je jednoduché rizoto, které všichni známe ze školních jídelen. Rizoto je celkem snadné
Krémová hrášková polévka Pohlreich
Krémová hrášková polévka Pohlreich Krémová hrášková polévka Pohlreich je velmi oblíbená a myslím si, že určitě ne jenom v naší rodině. Hrachová polévka zasytí, je
Nejlepší vepřový guláš Pohlreich
Nejlepší vepřový guláš Pohlreich Nejlepší vepřový guláš Pohlreich je recept inspirovaný Zdeňkem Pohlreichem, který zmínil, že nejlepší vepřový guláš dosáhnete s vepřovou plecí a bez jíšky,
Klasické vepřové výpečky se zelím
Klasické vepřové výpečky se zelím Klasické vepřové výpečky se zelím je jedno z typických jídel české kuchyně. Jako příloha k výpečkům se hodí náš bramborový nebo
Nejlepší staročeský hovězí guláš
Nejlepší staročeský hovězí guláš Nejlepší staročeský hovězí guláš se šťavnatými kousky masa Vám nabídnou téměř v každé hospodě, je to taková klasika. Nejlepší je s