Recepty

,

Výborné houbové řízky

  • 5 / 5

Houby patří mezi vděčné potraviny, jelikož se sbírají v lese a nestojí vůbec nic. Můžeme z nich vytvořit neuvěřitelně mnoho výborných pokrmů. Houby můžeme spotřebovat

Nejlepší nakládané okurky (vítězný recept)

  • 5 / 5

K letní sezóně neodmyslitelně patří nakládané okurky a jejich domácí příprava. Vyzkoušejte náš osvědčený recept na nejlepší okurky ve sladko-kyselém nálevu. Nejlepší nakládané okurky jsou vždy

,

Nejlepší meruňkové kynuté knedlíky

  • 0 / 5

Ovocné knedlíky jsou tradiční sladký pokrm české, moravské, rakouské i polské kuchyně. Většinou mají tvar koule z kynutého či tvarohového těsta, naplněné různým druhem ovoce

, ,

Luxusní meruňkový koláč s drobenkou

  • 0 / 5

Plody meruňky jsou peckovice oranžové barvy, dozrávající většinou uprostřed léta. Jsou výborně sladké, můžeme je jíst v čerstvém stavu, sušené, zavařené kompoty, džemy či marmelády.

Pivní marináda na vepřové maso

  • 0 / 5

K letní sezóně neodmyslitelně patří grilování a ke grilování marinády. Pokud rádi grilujete vepřové maso, doporučuji sáhnout po této brazilské pivní marinádě. Pivní marináda na

,

Grilovaný pstruh s citronem a bylinkami

  • 0 / 5

Grilovací sezóna začala a jednou z úžasných surovin na gril jsou ryby. Pstruh je sladkovodní ryba, která se na gril perfektně hodí a lze ji

, ,

Nejlepší vláčná bublanina s třešněmi

  • 5 / 5

Bublanina je sladký druh pečiva, která patří mezi třené buchty. Příprava bublaniny je velice jednoduchá. Vytvoří se těsto, které se nalije do pekáčku, poklade se

,

Babiččino lečo s klobásou (nejlepší)

  • 5 / 5

Lečo je výborné letní jídlo, které pochází z Maďarska. Tento lehký a lahodný pokrm připravíte ze základní zeleniny s vejcem a klobáskou či kouskem uzeniny.

Hrnková bublanina s rybízem

  • 0 / 5

Bublanina je sladká pochoutka, která osloví snad každého, kdo má rád ovoce. Na bublaninu můžete použít například jahody, veškeré druhy rybízu, justu, třešně a jiné.

Pesto z medvědího česneku

  • 0 / 5

Medvědí česnek je přírodním antibiotikem, antioxidantem a bohatým zdrojem vitaminu C. Listy medvědího česneku sbíráme z počátku jara (přibližně konec února až konec dubna). Lze