Recepty

Krémová chřestová polévka s bramborem

  • 0 / 5

Chřest je typická jarní surovina, která obsahuje mnoho živin i minerálů. Kromě použití chřestu jako typické přílohy k masu však můžete připravit skvělou jarní polévku.

, ,

Biskupský beránek (hrnkový recept)

  • 0 / 5

Mezi tradiční pokrmy na Velikonoce samozřejmě patří beránek. Máme na výběr hned několik druhů, ale u nás na stole nesmí chybět z biskupského těsta. Biskupský

Litá bublanina s borůvkami

  • 0 / 5

Dezertů není nikdy dost a obzvlášť pokud jsou s borůvkami. Připravte si tento snadný letní recept na borůvkovou bublaninu se zakysanou smetanou. Litá bublanina s

Obalovaná pýchavka: smažené řízky z vatovce

  • 0 / 5

Pýchavka obrovská je houba rozšířená po celém světě, ale jen někde tuto delikatesu připravují. Já osobně tyto řízky miluji, jsou daleko lepší než bedle a

Obalované houbové řízky (smažené houby)

  • 0 / 5

Češi jsou národem houbařů, a proto stojí za zmínku jednoduchý recept na obalované houbové řízky, které chutnají lépe než obalované žampiony. Obalované houbové řízky je

Nadýchané perníčky slepované povidly

  • 0 / 5

Přichází čas Vánoc a jako každý rok se u nás dodržuje tradice a peče se cukroví. Milujeme perníčky a tak jsme se rozhodli, že je

, ,

Babiččin bramborový salát (výborný a lehký)

  • 5 / 5

Každý by se zapřísáhl, že zná recept na ten jediný a pravý bramborový salát a přes to vlak nejede. Já vám v receptu níže popíšu

, ,

Zelný koláč na plech

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a můžeme ho konzumovat v různých formách. Zelí je skvělé čerstvé, kysané, sladkokyselé, pečené i vařené a dnes z něj

,

Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou

  • 5 / 5

Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky vepřové panenské svíčkové, které potěší

Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu

  • 0 / 5

Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání můžete houby sušit nebo spařit a zamrazit. Každý však ví,