Recepty

,

Nejlepší buřty na černém pivu

  • 5 / 5

Také se vám stane, že vám zbyde zbytek špekáčků nebo buřtíků z víkendového opékání a nevíte co s nimi? Jednou z nejlepších možných variant jsou

,

Thajské zelené kari s kuřecím

  • 4 / 5

Pokud sháníte recept, který vás zahřeje a zároveň na vás dýchne exotika, tak určitě vyzkoušejte zelené kari. Zelené kari angl. green curry je jednou z

,

Vepřové maso na hrášku s omáčkou

  • 5 / 5

Nevíte, co připravit z vepřového plecka nebo pečeně? Vyzkoušejte jednoduchý vepřový plátek na hrášku s omáčkou a rýží, který si zamilují i vaše děti. Vepřové

,

Vepřové plátky s omáčkou z pečené zeleniny

  • 0 / 5

Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny.

Nejlepší domácí kečup s česnekem

  • 0 / 5

Málokterá studená omáčka je proslavená stejně jako kečup. Každý ho dělá jinak, žádný recept není špatně. Vyzkoušejte náš domácí kečup s česnekem. Nejlepší domácí kečup

,

Vepřové maso na hrášku s mrkví

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

,

Vepřové závitky Pohlreich (španělské ptáčky)

  • 0 / 5

Vepřové závitky jsou obdoba španělských ptáčků. Jsou to plátky vepřového masa, které poté plníme směsí ze zeleniny, vajíček a uzeniny. Vepřové závitky Pohlreich jsou připravované

,

Luxusní segedínský guláš podle babičky

  • 5 / 5

Segedínský guláš je maďarská klasika mezi guláši. Jednoduchý a skvělý segeďák si připravíte sami, nezapomeňte na to, že segedínský guláš je nejlepší uleželý, proto doporučuji

Pravý vídeňský guláš (hospodský)

  • 0 / 5

Guláš k české kuchyni neodmyslitelně patří. Existuje mnoho variant gulášů. Tento hospodský vídeňský guláš se připravuje z hovězího masa a s pořádnou porcí cibule. Pravý

Nejlepší křenová omáčka od babičky

  • 5 / 5

Máte uzené maso a nevíte co s ním? Odpověď je křenová omáčka. Skvěle se hodí nejen k uzené krkovici, jazyku nebo pečeni. Křen navíc obsahuje