Křupavé cuketové bramboráky
Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout délky až 40 cm, ale
Grilovaný hermelín v alobalu
Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril hodí také sýry. Hermelín je jedním z nejoblíbenějších sýrů na
Filety z candáta na grilu
Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná ryba je chuťově velmi dobrá, tak je rybí maso také
Jednoduchá rajská omáčka s hovězím masem
Jednoduchá rajská omáčka s hovězím masem Jednoduchá rajská omáčka s hovězím masem je moje oblíbená varianta receptu na rajskou omáčku, která u nás už zdomácněla.
Skvělý rajčatový salát (lehký a svěží)
Tento skvělý rajčatový salát se šťavnatými rajčaty a krémovým dresingem je skvělý především jako večeře. Sama si ho nejčastěji připravuji během horkých letních večerů ke
Těstovinový salát s tuňákem a koprem
Těstovinový salát s tuňákem a koprem Těstovinový salát s tuňákem a koprem je nejlepší těstovinový salát s tuňákem, který jsem kdy ochutnala. Bez nadsázky. Krémová
Jahodové Daiquiri (Daiquiri de Fresa)
Jahodové daiquiri je Rolls Royce mezi míchanými drinky. Důležité je mít kvalitní mixér, který dovede bez problému rozmixovat koktejl i s ledem. Jahodové Daiquiri neboli