Tagliatelle s lososem a smetanou
Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně
Toust s avokádem a vejcem
Nestíháte a chcete se kvalitně nasnídat či navečeřet? Vyzkoušejte náš toast s avokádem a vejcem, který zažene hlad a navíc si na něm božsky pochutnáte.
Luxusní špízy (na grilu i v troubě)
Nechte se okouzlit vůní a chutí špízů, které jsou rychlé a snadné na přípravu. Nemusíte čekat na grilovací sezónu, protože je snadno připravíte i v
Domácí Chipotle papričky (Jalapeño)
Chipotles jsou zralé (červené) jalapeño papričky, které se udí nad pekanovým dřevem dokud nejsou zcela dehydratované. Tato ingredience nesmí chybět milovníkům pálivého či mexické kuchyně.
Babiččiny buřty na pivu
Klasika českých hospod, chalup i domácností, kterou si dovedete snadno připravit sami doma. Navíc se skvěle hodí k pivu a milovníci pálivého si ji mohou
Smažená cuketa s česnekem
Cuketa je výborná zelenina a kdo jí nezná obalenou, tak o mnoho přichází. Velice jednoduše můžete připravit letní oběd z cukety, která se vám urodila
Přírodní kuřecí plátek se šťávou
Kuřecí plátek nemusí nutně znamenat nudný kus neochuceného masa, ke kterému se musíte přemlouvat jako ve školní jídelně. Dobře ho okořeňte a vykouzlíte chutné a
Obalovaná pýchavka: smažené řízky z vatovce
Pýchavka obrovská je houba rozšířená po celém světě, ale jen někde tuto delikatesu připravují. Já osobně tyto řízky miluji, jsou daleko lepší než bedle a
Nakládané houby ve sladkokyselém nálevu
Jedním ze základních způsobů ukládání hub je zavařování ve sladkokyselém nálevu s octem. Kromě nakládání můžete houby sušit nebo spařit a zamrazit. Každý však ví,
Vláčná cuketová bábovka (výborná)
Cuketa je skvělou potravinou, jelikož se díky své neutrální chuti hodí snad ke všemu. Cuketu můžeme jíst syrovou, pečenou, grilovanou, ale také ji může přidat