-
Čas přípravy10 minut
-
Doba vaření15 minut
-
Porce4
-
Celkový čas25 minut
Pomazánka z uzené makrely
Pomazánka z uzené makrely je výborná rybí pomazánka. Každý ví, že ryby jsou zdravé a měly by se jíst alespoň 2x týdně. Tak proč si nepřipravit třeba tuto rybí pomazánku. Je rychlá, jednoduchá a zabere pouhých několik minut. Můžeme si ji dát nejen k snídani, ale také jako svačinu či večeři.
Vyzkoušejte také:
Suroviny
Pomazánka z uzené makrely
Postup
Makrelu zbavíme kostí, nakrájíme na drobné kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Dáme vařit vejce.
V míse smícháme nakrájenou rybu, cibuli, změklé máslo a dochutíme hořčicí, vařenými vejci, solí, pepřem a přidáme pár kapek citronové šťávy.
Závěrem
Hotovou pomazánku dáme vychladit do ledničky. Mažeme na chléb či veku a ozdobíme petrželkou.
Mohlo by se vám líbit
Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..
Pomazánka z uzené makrely (vynikající recept)
Suroviny
Pomazánka z uzené makrely
Follow The Directions
Makrelu zbavíme kostí, nakrájíme na drobné kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Dáme vařit vejce.
V míse smícháme nakrájenou rybu, cibuli, změklé máslo a dochutíme hořčicí, vařenými vejci, solí, pepřem a přidáme pár kapek citronové šťávy.
Ohodnotit recept