Pomazánka z uzené makrely (vynikající recept)

Pomazánka z uzené makrely
  • Čas přípravy
    10 minut
  • Doba vaření
    15 minut
  • Porce
    4
  • Zhlédnutí
    500

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely je výborná rybí pomazánka. Každý ví, že ryby jsou zdravé a měly by se jíst alespoň 2x týdně. Tak proč si nepřipravit třeba tuto rybí pomazánku. Je rychlá, jednoduchá a zabere pouhých několik minut. Můžeme si ji dát nejen k snídani, ale také jako svačinu či večeři.

Vyzkoušejte také:

 

Suroviny

    Postup

    Makrelu zbavíme kostí, nakrájíme na drobné kousky, cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Dáme vařit vejce.

    Krok 1

    V míse smícháme nakrájenou rybu, cibuli, změklé máslo a dochutíme hořčicí, vařenými vejci, solí, pepřem a přidáme pár kapek citronové šťávy.

    Závěrem

    Hotovou pomazánku dáme vychladit do ledničky. Mažeme na chléb či veku a ozdobíme petrželkou.

    Mohlo by se vám líbit

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

    X