Brambory s brynzou
Brynza je oblíbený sýr, který se nejčastěji vyrábí z ovčího mléka a skvěle se hodí do velice jednoduchého receptu s novými brambůrky. Brambory s brynzou je naprosto jednoduché jarní nebo
Brynza je oblíbený sýr, který se nejčastěji vyrábí z ovčího mléka a skvěle se hodí do velice jednoduchého receptu s novými brambůrky. Brambory s brynzou je naprosto jednoduché jarní nebo
Šunkofleky (známé také jako šunkafleky) jsou zapečené těstovinové flíčky se šunkou nebo uzeným masem a vejci. Z jednoho pekáčku vykouzlíte výbornou pochoutku. Nejlepší šunkofleky jsou trošičku vylepšená verze klasických šunkofleků.
Pokud vás už omrzely bramborové noky s kuřecím masem na nespočet způsobů, doporučuji vyzkoušet lahodné gnocchi s lososem a brokolicí, které si vás zaručeně získají. Noky s lososem a brokolicí
Indická kuchyně se u nás v posledních letech dost rozšířila a jednou z nejčastějších příloh jsou právě indické placky chapati. Tyto placky jsem vylepšil a pokud dodržíte postup receptu, budou
Tento typ smažených nudlí jsem poprvé ochutnal na Mauriciu, kde jim neřeknou jinak než výrazem "Mine Frite". Jedná se o tenké smažené nudle se zeleninou, masem a smaženým vajíčkem. Smažené
Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa 1 cibuli 300 g cherry rajčátek Sůl, pepř Hrst čerstvé bazalky 2 stroužky česneku 2
Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub připravit? Vyzkoušejte tento recept na houbovou směs na topinky, která vám ve sklenici vydrží zavařená
Bramborové gnocchi (čti ňoky) je skvělá příloha k mnoha jídlům. Vyzkoušejte si připravit tyto jednoduché gnocchi se žampiony a slaninou. Gnocchi se žampiony a slaninou je chutné jídlo a za
Hovězí po burgundsku, kterému ve Francii neřeknou jinak než Bœuf bourguignon je specialita francouzské kuchyně, která se připravuje z hovězího masa na víně a servíruje se s perličkovou cibulkou a
Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý jej připravuje po svém, ale základem vždy musí být zarestovaná cibule, kvalitní paprika a pěkný