Těstovinový salát s tuňákem a koprem
Těstovinový salát s tuňákem a koprem Těstovinový salát s tuňákem a koprem je nejlepší těstovinový salát s tuňákem, který jsem kdy ochutnala. Bez nadsázky. Krémová i křupavá chuť v jednom
Těstovinový salát s tuňákem a koprem Těstovinový salát s tuňákem a koprem je nejlepší těstovinový salát s tuňákem, který jsem kdy ochutnala. Bez nadsázky. Krémová i křupavá chuť v jednom
Mini palačinky se sýrem cottage Mini palačinky se sýrem cottage jsou skvělé a mají měkkou a nafouklou strukturu a malým náznakem tvarohu. Nejsou tolik sladké, takže si je můžete dát
Mongolské hovězí maso Mongolské hovězí maso je můj oblíbený a velmi jednoduchý recept na nízkokalorické a zároveň low-carb jídlo. Pokud máte rádi asijskou kuchyni a vyzkoušíte tento lahodný pokrm, tak
Hlávkové zelí je úžasná surovina, která navíc obsahuje velké množství vitamínů. Připravte si tento jednoduchý letní zelný salát. Výborný fialový zelný salát jsem poprvé ochutnala u své tety, která žije
Kdo by neznal sladkou pochoutku jménem štrúdl. Připravte si tento sladký závin s jablky i vy. Jablečný závin z listového těsta neboli štrúdl, je druh moučníku, který pochází z Rakouska,
Jahodové daiquiri je Rolls Royce mezi míchanými drinky. Důležité je mít kvalitní mixér, který dovede bez problému rozmixovat koktejl i s ledem. Jahodové Daiquiri neboli Daiquiri de Fresa jsem poprvé
Plněné žampiony mletým masem Plněné žampiony mletým masem jsou zdravou pochutinou, kterou si oblíbí každý, kdo má rád houby. Můžeme použít buď klasické větší žampiony nebo žampiony portobello, které seženeme
Málokterá česká polévka je oblíbená tak jako právě gulášová polévka. Hustá gulášovka s masem, bramborem a paprikou si získá téměř každého. Gulášová polévka z mletého masa je moje oblíbená varianta
Rychlá hrníčková bublanina s ovocem Rychlá hrníčková bublanina s ovocem je sladký druh pečiva. Jedná se o třenou buchtu, do které se dává drobné ovoce, jako například jahody, třešně, maliny
Bramboračka s houbami (bramborová polévka) Bramboračka s houbami (bramborová polévka) je druh české polévky, která se připravuje obvykle z brambor a kořenové zeleniny. V tradiční české bramboračce by neměly chybět