- 9 února, 2021
- od Verča
- 0 To se mi líbí
- 5 / 5
-
Čas přípravy10 minut
-
Doba vaření5 minut
-
Porce3
-
Zhlédnutí2 433
Hermelínová pomazánka s vejcem, je trošku jiná než ji možná znáte. Nejde o nic složitého, jen je tam kromě klasických surovin přidáno vejce uvařené natvrdo. Na této pomazánce si můžete pochutnat při snídani, svačině i večeři. Hermelínová pomazánka s vejcem je vhodná do stravovacího režimu low carb.
Příprava hermelínové pomazánky s vejcem:
- Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a společně s hermelínem a šunkou nastrouháme nahrubo.
- Přidáme drobně nakrájenou cibuli, smetanový sýr a majonézu.
- Dochutíme solí a pepřem.
- Posypeme jarní cibulkou nebo petrželkou.
- Podáváme s oblíbeným pečivem či zeleninou. Místo pečiva můžeme nakrájet na kolečka okurku, rozkrojit papriku, vydlabat rajče nebo lze použit uvařené bílky rozkrojené napůl.
Já použila domácí domácí tvarohové bagetky, které se také hodí do low carb stravování.
Suroviny
Mohlo by se vám líbit
Ohodnotit recept Zrušit odpověď na komentář
Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..
Hodnocení receptu