Recepty

  • 5 305
  • 0

Bezkonkurenční křupavé bramboráčky

Bezkonkurenční křupavé bramboráčky Bezkonkurenční křupavé bramboráčky se dají jíst samotné, ale perfektně se hodí jako příloha k českým jídlům např. k našemu hovězímu guláši nebo hlívovému guláši. Pravý český bramborák

Pokračovat ve čtení
  • 3 257
  • 2

Špagety aglio e olio e peperoncino

Špagety aglio e olio e peperoncino Špagety aglio olio e peperoncino je naprosto jednoduché jídlo, které obsahuje pouze pár ingrediencí, ale přesto je tak dobré. Jsou to v podstatě špagety

Pokračovat ve čtení
  • 3 082
  • 1

Svěží okurkový salát (jednoduchý recept)

Svěží okurkový salát (jednoduchý recept) Svěží okurkový salát je naprosto jednoduchý salát z okurky hadovky (salátové okurky). Skládá se z okurky a láku, kterým se nastrouhaná okurka zalévá. Okurkový salát se

Pokračovat ve čtení
  • 14 360
  • 5

Nejlepší vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha

Nejlepší vepřo knedlo zelo Vepřo knedlo zelo je naprostá klasika české gastronomie. Aby taky ne, Češi mají tento pokrm jako národní. Jídlo je jednoduché a zpravidla obsahuje vepřové maso, knedlík

Pokračovat ve čtení
  • 8 620
  • 0

Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům

Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům Vynikající dušené bílé zelí je nedílnou součástí některých českých jídel. Bez zelí si nedáte například ani knedlo zelo vepřo, vepřové výpečky nebo třeba plněné

Pokračovat ve čtení
  • 3 850
  • 2

Holandský řízek z mletého masa se sýrem

Holandský řízek z mletého masa se sýrem Holandský řízek z mletého masa se sýrem je všem dobře známé jídlo. Narozdíl od klasického řízku se ten holandský připravuje ze směsi mletého

Pokračovat ve čtení
  • 3 035
  • 1

Výborné celeráky (celerové bramboráky se sýrem)

Výborné celeráky (celerové bramboráky se sýrem) Výborné celeráky je odnoš klasických bramboráků z brambor, celeráky se totiž dělají podobně jako klasické bramboráky, ale hlavní surovinou je celer. Celer je zelenina,

Pokračovat ve čtení
  • 5 993
  • 3

Poctivá koprová omáčka se smetanou a hovězím masem

Poctivá koprová omáčka se smetanou a hovězím masem Klasická poctivá koprová omáčka se smetanou známá také jako koprovka je druh typické české omáčky, která se podává nejčastěji s hovězím masem a

Pokračovat ve čtení
  • 6 674
  • 0

Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé)

Babiččiny bramborové knedlíky (křehké a rychlé) Babiččiny bramborové knedlíky jsou naše oblíbená příloha k masu, špenátu nebo zelí. Tento recept přidávám v poměru, který používala naše babička. Suroviny na babiččiny

Pokračovat ve čtení
  • 1 925
  • 0

Domácí kynuté lívanečky s ovocem

Domácí kynuté lívanečky s ovocem Domácí kynuté lívanečky s ovocem jsou výborné, snadné na přípravu a určitě si je zamilujete. Tento pokrm je taková klasika, na kterém vyrůstal skoro každý

Pokračovat ve čtení