BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty
BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty Buřty na pivu jsou klasická chalupářská specialita připravovaná ze špekáčků, piva, cibule a rajčat. Je to naprosto jednoduché, rychlé a chutné jídlo.
BUŘTY NA PIVU: Špekáčky s pivem a rajčaty Buřty na pivu jsou klasická chalupářská specialita připravovaná ze špekáčků, piva, cibule a rajčat. Je to naprosto jednoduché, rychlé a chutné jídlo.
Klasický hospodský katův šleh Klasický hospodský katův šleh je známé hospodské jídlo. Katův šleh je pikantní masová směs připravovaná nejčastěji s vepřovým nebo kuřecím masem. Domácí kaťák bude vždy chutnat
Bezkonkurenční křupavé bramboráčky Bezkonkurenční křupavé bramboráčky se dají jíst samotné, ale perfektně se hodí jako příloha k českým jídlům např. k našemu hovězímu guláši nebo hlívovému guláši. Pravý český bramborák
Špagety aglio e olio e peperoncino Špagety aglio olio e peperoncino je naprosto jednoduché jídlo, které obsahuje pouze pár ingrediencí, ale přesto je tak dobré. Jsou to v podstatě špagety
Svěží okurkový salát (jednoduchý recept) Svěží okurkový salát je naprosto jednoduchý salát z okurky hadovky (salátové okurky). Skládá se z okurky a láku, kterým se nastrouhaná okurka zalévá. Okurkový salát se
Nejlepší vepřo knedlo zelo Vepřo knedlo zelo je naprostá klasika české gastronomie. Aby taky ne, Češi mají tento pokrm jako národní. Jídlo je jednoduché a zpravidla obsahuje vepřové maso, knedlík
Vynikající dušené bílé zelí k pokrmům Vynikající dušené bílé zelí je nedílnou součástí některých českých jídel. Bez zelí si nedáte například ani knedlo zelo vepřo, vepřové výpečky nebo třeba plněné
Holandský řízek z mletého masa se sýrem Holandský řízek z mletého masa se sýrem je všem dobře známé jídlo. Narozdíl od klasického řízku se ten holandský připravuje ze směsi mletého
Výborné celeráky (celerové bramboráky se sýrem) Výborné celeráky je odnoš klasických bramboráků z brambor, celeráky se totiž dělají podobně jako klasické bramboráky, ale hlavní surovinou je celer. Celer je zelenina,
Poctivá koprová omáčka se smetanou a hovězím masem Klasická poctivá koprová omáčka se smetanou známá také jako koprovka je druh typické české omáčky, která se podává nejčastěji s hovězím masem a