Recepty

  • 9 806
  • 0

Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich

Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich Vepřové výpečky se špenátem Pohlreich jsou česká klasika, kterou má rád snad každý. Někdo má raději zelí, jiný špenát. My si dnes pro Vás připravili

Pokračovat ve čtení
  • 1 790
  • 0

Bramborové šišky se strouhankou nebo mákem

Bramborové šišky se strouhankou nebo mákem Bramborové šišky se strouhankou nebo mákem jsou jednoduchá jídla, která známe nejen ze školních jídelen. Obě jídla si připravíte ze základních českých surovin snadno

Pokračovat ve čtení
  • 2 884
  • 0

Nejlepší bramborové šišky (příloha k masu)

Nejlepší bramborové šišky (příloha k masu) Nejlepší bramborové šišky jsou oblíbená příloha především k české kuchyni. Tyto bramborové válečky zastupují bramborové knedlíky v tradičních českých receptech. Šišky se dají připravit

Pokračovat ve čtení
  • 2 077
  • 0

Bramborové šišky s uzeným a špenátem

Bramborové šišky s uzeným a špenátem Bramborové šišky s uzeným a špenátem je jednoduché a přitom tak dobré jídlo. Tyto šišky na slano vás jistě neurazí. Výsledná chuť je podobná plněným

Pokračovat ve čtení
  • 1 786
  • 0

Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou

Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou je můj recept, který vznikl smícháním toho, co dům dal. Připravuji ho z vepřového masa, uzeniny, kterou mám k dispozici

Pokračovat ve čtení
  • 3 747
  • 0

Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku)

Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) je více receptů v jednom. Popíšu tu klasický postup přípravy řízků, ale také postup pro obalování řízků v

Pokračovat ve čtení
  • 4 574
  • 1

Luxusní dýňový koláč s tvarohem

Luxusní dýňový koláč s tvarohem Luxusní dýňový koláč s tvarohem je lehký, jednoduchý na přípravu a skvěle chutná. Toto období je období dýní a tak zkoušíme, co všechno můžeme připravit.

Pokračovat ve čtení
  • 2 040
  • 0

Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic

Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic je typicky podzimní záležitost. Kysané zelí do sklenic se dělá nejlépe z kruhárenského (podzimního) zelí. Přesné množství se nedá

Pokračovat ve čtení
  • 4 665
  • 0

Rychlá rajčatová polévka Pohlreich

Rychlá rajčatová polévka Pohlreich Rychlá rajčatová polévka Pohlreich je opravdu chutná a hodí se nejen v chladných zimních dnech, ale také jako běžné každodenní jídlo. Tato polévka připomíná chuť léta

Pokračovat ve čtení
  • 1 981
  • 1

Dýňová omáčka s masovými koulemi (ala svíčková)

Dýňová omáčka s masovými koulemi Dýňová omáčka s masovými koulemi je skvělá a krémová omáčka, která svým vzhledem i chutí připomíná svíčkovou. Jakmile tuto omáčku jednou ochutnáte, určitě ji zahrnete do

Pokračovat ve čtení