Recepty

  • 863
  • 0

Mleté koule na fazolích (Břicháč Tom)

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Pokračovat ve čtení
  • 921
  • 0

Rychlý špenát z jedné pánve

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Pokračovat ve čtení
  • 663
  • 0

Batátové těstoviny s nivou

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Pokračovat ve čtení
  • 818
  • 0

Zapečená hokaido (dýňové oko)

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Pokračovat ve čtení
  • 823
  • 0

Domácí houbové koření

Houby tvoří více jak 90% vody a obsahují minimum tuku a tím žádné kalorie, takže je můžeme jíst bez výčitek i při dietě. Lesní houby a jen ty, obsahují pro

Pokračovat ve čtení
  • 1 118
  • 0

Přepuštěné máslo – recept na domácí ghí

Ghí známé také jako přepuštěné máslo je poklad kuchyně, který vykouzlíme z klasického másla. Ghí se nepřepaluje, nezapáchá a vydrží dlouho i mimo lednici. Přepuštěné máslo je úžasná surovina, která

Pokračovat ve čtení
  • 1 239
  • 0

Vepřové výpečky se zelím z červené řepy

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Pokračovat ve čtení
  • 881
  • 0

Okurkový salát na uskladnění

Okurky jsou skvělé po celý rok, ale jedině během léta, si je můžeme pěstovat sami na zahrádce a vychutnat si jejich skvělou chuť. My jíme okurky čerstvé, také je nakládáme

Pokračovat ve čtení
  • 746
  • 0

Nejlepší hummus s tahini

Hummus je chutná pomazánka připravovaná z cizrny, sezamové pasty a dalších ingrediencí. Připravte si tuto pochoutku ze středního východu sami doma. Nejlepší hummus s tahini je recept, který jsem objevila

Pokračovat ve čtení
  • 1 931
  • 0

KOTLÍKOVÝ GULÁŠ: Pravý hovězí gulášek

Gulášů známe několik druhů, může se připravovat z různého druhu masa nebo klidně i bez masa. Tento speciální kotlíkový guláš se hodí k přípravě v kotlíku, který zahříváme ohněm. Kotlíkový

Pokračovat ve čtení