Recepty

  • 1 115
  • 0

Cuketové placičky se sýrem (Břicháč Tom)

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 1 042
  • 0

Polévka z červeného hlávkového zelí

Červené zelí obsahuje vitamín C, některé vitamíny skupiny B, A, E, K a obsahuje spoustu minerálů jako železo, vápník, draslík, sodík, hořčík a zinek. Červené zelí je skvělým antioxidantem a

Continue Reading
  • 664
  • 0

Kedlubnový salát se zakysanou smetanou

Kedlubna je bohatá na některé vitamíny skupiny B a kyselinu listovou, dále vitamín C, A a minerální látky jako vápník, hořčík, draslík a železo. Kedlubna je velmi oblíbená díky své

Continue Reading
  • 1 446
  • 0

Pikantní utopenci s kečupem

Tradiční utopenci patří mezi oblíbenou pochoutku téměř v každé rodině a seženete je zaručeně v každé vesnické hospůdce. Jejich uleželá a nakyslá chuť spolu se špekáčky a cibulí je vynikající.

Continue Reading
  • 1 080
  • 1

Zapečené těstoviny s kuřecím masem

Těstoviny mám ráda od dětství a patří mezi mé oblíbené pokrmy. Skvělé na těstovinách je to, že se dají připravit na hrozně moc způsobů a jejich příprava je vždy rychlá

Continue Reading
  • 621
  • 0

Zdravé chili con carne (fitness)

Fitness receptů není nikdy dost, a proto přidávám zdravou a vyváženou verzi mexického pokrmu chili con carne. Zdravé chili con carne je fitness recept, který obsahuje dostatek bílkovin díky masu

Continue Reading
  • 1 401
  • 0

Kuřecí nudličky s rajčatovou omáčkou

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí. Na některé se občas v

Continue Reading
  • 1 209
  • 4

Rybízový sirup – domácí a hustý

Pokud máte na zahrádce přebytek červeného rybízu a nevíte, co s ním, tak doporučuji připravit tento lahodný rybízový sirup, který vám vydrží i několik měsíců. Rybízový sirup je domácí hustý

Continue Reading
  • 1 391
  • 1

Zapečené gnocchi s mletým masem

Italské gnocchi (vysl. "ňoky") jsou bramborové noky, které se používají hlavně v italské kuchyni a v obdobách italských receptů. Připravte si tyto zapečené noky s mletým masem v rajčatové omáčce.

Continue Reading
  • 1 419
  • 0

Pravá rajská omáčka z rajčat

Rajčata obsahují některé vitamíny skupiny B, C, E, A a minerální látky jako vápník, fosfor, draslík, železo, jód a jiné. Rajčata jsou rozhodně vhodná potravina během letních dnů a ideální

Continue Reading