Recepty

  • 1 146
  • 0

Hrachová kaše Pohlreich

Luštěniny jsou oblíbené nejen díky svým zdravotním benefitům, při správné přípravě i výborně chutnají. Jednoduchá hrachová kaše dokáže potěšit i náročnější strávníky. Pro milovníky masa jídlo doplňte opečenou klobáskou. Hrachová

Continue Reading
  • 1 484
  • 2

Maďarský perkelt (pörkölt)

Maďarský perkelt je jídlo, které se velice podobá našemu klasickému guláši. Na rozdíl od české verze se nezahušťuje moukou, ale zeleninou. Recept připravuji z hovězího masa, ale můžete použít klidně

Continue Reading
  • 878
  • 0

Luxusní šunkofleky (zapečené flíčky)

Šunkofleky je známé jídlo původem z Německa (Schinkenflecken), které připravuje většina českých domácností. Připravte si těstovinové flíčky s vejcem, uzeným a vykouzlete skvělé jídlo pro celou rodinu. Luxusní šunkofleky s

Continue Reading
  • 1 233
  • 0

Zapečené tortilly s kuřecím masem

Tortilly jsou oblíbenou pochoutkou zejména v Mexiku, kde pšeničná nebo kukuřičná placka tvoří základ spousty jídel. Zkuste si připravit tyto zapečené tortilly s kuřecím masem, sýrem a zeleninou. Zapečené tortilly

Continue Reading
  • 1 066
  • 1

Vepřový guláš: jednoduchý a výborný recept

Vepřový guláš se přiznám je jedno z častějších jídel, které doma připravuji. Jeho příprava není náročná, jídlo je syté a chutná celé rodině. Vepřový guláš je naprostá klasika českých hospod

Continue Reading
  • 1 535
  • 0

Vepřová panenka pečená v troubě

Vepřová panenka je nejlibovější a nejdražší kousek vepřového masa, který pravděpodobně koupíte. Přípravu panenky je dobré nepodcenit a dodržet určité postupy, aby byla panenka šťavnatá. Vepřová panenka pečená v troubě

Continue Reading
  • 1 740
  • 0

Nejlepší vepřová panenka s omáčkou

Vepřová panenka je nejdražší kus vepřového, a proto bychom s ní měli zacházet s patřičnou úctou. Ukáži vám naprosto jednoduchý recept, jak připravíte šťavnatou panenku s omáčkou z výpeku. Nejlepší

Continue Reading
  • 1 163
  • 0

Nejlepší hovězí tatarák Pohlreich

Tatarský biftek neboli také hovězí tatarák je jedním z nejoblíbenějších hospodských jídel. Ačkoli se jeho příprava může zdát náročná, opak je pravdou. Nejlepší hovězí tatarák Pohlreich je připravovaný z hovězího

Continue Reading
  • 616
  • 0

Obalovaná pýchavka: smažené řízky z vatovce

Pýchavka obrovská je houba rozšířená po celém světě, ale jen někde tuto delikatesu připravují. Já osobně tyto řízky miluji, jsou daleko lepší než bedle a mají pevnější strukturu. Obalovaná pýchavka

Continue Reading
  • 608
  • 0

Obalované houbové řízky (smažené houby)

Češi jsou národem houbařů, a proto stojí za zmínku jednoduchý recept na obalované houbové řízky, které chutnají lépe než obalované žampiony. Obalované houbové řízky je klasika a znají ji asi

Continue Reading