Recepty

  • 1 422
  • 2

Nejlepší dančí guláš

Jste milovníky zvěřiny? Tak doporučuji vyzkoušet pikantní guláš z daňka. Nejlepší dančí guláš je výborný zvěřinový guláš s výtečně měkkým masem, ke kterému podáváme jako přílohu houskový nebo bramborový knedlík,

Continue Reading
  • 823
  • 1

Vepřo knedlo zelo s bramborovým knedlíkem

Vsadím se, že většina Čechů by označila vepřo knedlo zelo jako nejoblíbenější nebo alespoň nejtypičtější jídlo české kuchyně. Naučte se krok po kroku tuto pochoutku na kterou většina z nás

Continue Reading
  • 828
  • 1

Jednoduchý bramborový knedlík

Příloha, která je ideální k pečenému masu a zvládne ji s trochou trpělivosti připravit každý? Zkuste náš jednoduchý bramborový knedlík. Jednoduchý bramborový knedlík je vhodný k houbovým omáčkám, pečené kachně,

Continue Reading
  • 769
  • 1

Polévka z hlívy ústřičné

Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji vyzkoušet polévku z hlívy, která

Continue Reading
  • 838
  • 0

Rychlé kakaové řezy s krémem

Každou neděli pečeme nějaký sladký zákusek ke kávě. Máte také rádi něco sladkého ke svačince? Doporučuji vyzkoušet kakaové řezy s tvarohem a zakysanou smetanou. Rychlé kakaové řezy s krémem jsou

Continue Reading
  • 1 212
  • 0

Dušený špenát se smetanou

Dušený špenát je ideální volbou k bramborovým knedlíkům nebo pečenému masu. Vychutnejte si tento krémový špenát například k vepřovým výpečkům nebo moravskému vrabci. Dušený špenát se smetanou je můj oblíbený, protože

Continue Reading
  • 1 067
  • 1

Vepřové výpečky se zelím

Kdo by neznal takovou klasiku jako jsou vepřové výpečky. Ve všech anketách o nejoblíbenější české jídlo se na prvních příčkách umisťuje právě pečené vepřové maso a zelí. To jest výpečky

Continue Reading
  • 574
  • 1

Dušené bílé zelí k masu

U nejtypičtějších českých receptů jako jsou vepřové výpečky, moravský vrabec nebo třeba plněné bramborové knedlíky nesmí chybět tato lahůdka v podobě přílohového dušené zelí. Dušené bílé zelí k masu se svou

Continue Reading
  • 1 216
  • 0

Nadýchaný perník na plech

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejvděčnějších dezertů je právě perník. Recept je na lité perníkové řezy, které připravíte v jakémkoli pekáčku, který máte k dispozici. Nadýchaný perník na plech je

Continue Reading
  • 1 185
  • 0

Nejchutnější francouzské brambory

Milujeme zapečená jídla, protože jsou rychlá, snadná na přípravu a můžete do nich použít skoro cokoliv. Vyzkoušejte naše zapečené brambory. Nejchutnější francouzské brambory jsou receptem od naší babičky, která je

Continue Reading