Tagliatelle s lososem a smetanou
Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně smetanového lososa s brokolicí. Tagliatelle
Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně smetanového lososa s brokolicí. Tagliatelle
Chřest je typická jarní surovina, která obsahuje mnoho živin i minerálů. Kromě použití chřestu jako typické přílohy k masu však můžete připravit skvělou jarní polévku. Krémová chřestová polévka s bramborem
Švédské masové kuličky, známé také jako köttbullar, jsou klasickým jídlem, které se stalo synonymem pro švédskou kuchyni. Tyto malé, slané kuličky jsou vyrobeny z směsi mletého hovězího a vepřového masa.
Vánočka je tradiční sladké vánoční pečivo, které se těší velké oblibě během vánočních svátků. Přidávám recept na tradiční vánočku, kterou si můžete připravit doma a potěšit své blízké během vánočního
Žampionová omáčka se smetanou je lahodným doplňkem k různým pokrmům, jako jsou těstoviny, rýže, maso nebo zelenina. Je to rychlý a jednoduchý způsob, jak přidat krémovou chuť žampionů do každého
Banán v čokoládě se šlehačkou je jednoduchý a lahodný dezert, který potěší nejen milovníky čokolády, ale i fanoušky sladkých ovocných pochoutek. Tento dezert je skvělou volbou pro osvěžující pochutku na
Nestíháte a chcete se kvalitně nasnídat či navečeřet? Vyzkoušejte náš toast s avokádem a vejcem, který zažene hlad a navíc si na něm božsky pochutnáte. Toust s avokádem a vejcem
Avokádové guacamole je lahodný mexický dip, který je oblíbený po celém světě pro svou svěžest, krémovou texturu a výraznou chuť. Připravte sobě nebo své rodině pohoštění v mexickém stylu. Jednoduché
Křupavá kůrka a šťavnaté maso z kuřecích stehen jsou neodolatelnou kombinací, kterou si můžete snadno připravit doma v troubě. Pečení kuřecích stehen je skvělou volbou pro rodinný oběd nebo večeři.
Vepřová panenka je bezpochyby nejkvalitnějším masem z celého vepře, a proto je tak oblíbená. Připravuje se jako minutka k různým omáčkám a přelivům. Vyzkoušejte tento jednoduchý recept na vepřovou panenku