-
Čas přípravy10 min
-
Doba vaření10 min
-
Porce4
-
Celkový čas10 min
Hanácký salát z červeného zelí
Hanácký salát z červeného zelí s majonézou připravuji velmi často a rodina si na něm vždy pochutná. Jeho příprava je velmi jednoduchá a základem je červené zelí.
Vyzkoušejte také:
Suroviny
Výživové údaje
Subtitle
- Daily Value*
-
tuky 15 g20%
Postup
Nejdříve si slejte sterilované zelí a nechte důkladně odkapat. Nastrouhejte na hrubo mrkve a cibuli nakrájejte na jemno.
Do mísy smíchejte odkapané zelí, nastrouhané mrkve, cibuli, jogurt a majonézu. Důkladně promíchejte a dochuťte solí s pepřem.
Závěrem
Takto připravený hanácký salát nechte ideálně alespoň 1 hodinu v lednici odležet a poté podávejte jako svačinu k pečivu či přílohu k masům.
Mohlo by se vám líbit
Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..
Hanácký salát z červeného zelí – výborný
Suroviny
Follow The Directions
Nejdříve si slejte sterilované zelí a nechte důkladně odkapat. Nastrouhejte na hrubo mrkve a cibuli nakrájejte na jemno.
Do mísy smíchejte odkapané zelí, nastrouhané mrkve, cibuli, jogurt a majonézu. Důkladně promíchejte a dochuťte solí s pepřem.
Ohodnotit recept