Výborný salát z červené řepy

Salát z červené řepy
  • Čas přípravy
    15 minut
  • Doba vaření
    0 minut
  • Porce
    2
  • Zhlédnutí
    108

Červená řepa je prospěšná zdraví a bohatá na vitamíny. Lze z ní připravit několik výborných pokrmů a řepa dodá jídlu nezaměnitelnou barvu a chuť. Řepu můžete jíst jak vařenou, tak dušenou, restovanou, pečenou.

Výborný salát z červené řepy je skvěle lehký, lahodný a navíc hned připravený. Tento lehký salátek se hodí například k pečenému či grilovanému masu.

Suroviny – Výborný salát z červené řepy

Postup přípravy – Salát z červené řepy

  • Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. Okurku oloupeme a také nakrájíme na kostičky.
  • Přidáme acidofilní mléko, osolíme a opepříme dle chuti. Na závěr vmícháme kopr dle chuti.
  • Nejlepší je salát vychlazený, dáme ho tedy vychladit do ledničky a můžeme podávat třeba k pečenému masu nebo jen tak samotný.

TIP:

  • Pokud by Vám nechutnala červená řepa syrová, tak si ji můžete povařit.

Vyzkoušejte také:

Suroviny

Výborný salát z červené řepy

    Mohlo by se vám líbit

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..