-
Čas přípravy5 minut
-
Doba vaření30 minut
-
Porce4
-
Celkový čas35 min
Nízko-sacharidové Cini minis
Nízko-sacharidové Cini minis byla moje oblíbená mňamka, když jsem dodržovala low carb (nízkosacharidovou) dietu. Skořice má nasládnou chuť a příjemnou vůni, která má mnoho využití nejen v kuchyni. Působí na chuť k jídlu, osvěžuje a podporuje trávení. Já se ji rozhodla použít do rychlé snídaně a vyrobit si domácí cini minis LC.
Suroviny k přípravě nízko-sacharidových Cini minis
- 50 g mandlové mouky
- 15 g kokosové mouky
- 30 g kokosového oleje nebo másla
- 2 bílky
- 1-2 lžičky skořice mleté
- 25 g medu nebo jiného sladidla
Nízko-sacharidové Cini Minis postup přípravy
-
Všechny uvedené ingredience vložíme do mísy a vypracujeme z nich středně tuhé těsto.
- Těsto vyválíme mezi 2 pečícími papíry do tenké placky přibližně 1-2 mm. Vrchní papír opatrně sloupneme a plát těsta budeme krájet na malé kostičky přibližně 1×1 cm.
- Připravené čtverečky vložíme do trouby na 150°C na 15 minut. Dvířka trouby necháme pootevřené, aby se z ní odpařovala vlhkost a cini minis byly křupavé. Po 15 minutách troubu vypneme a cini minis necháme ještě dojít.
-
Hotové skořicové cini minis podáváme s mlékem nebo bílým jogurtem. V uzavřené nádobě vydrží i několik týdnů.
Vyzkoušejte také:
Directions
Step1
Step2
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Nízko-sacharidové Cini minis
Follow The Directions
Step1
Step2
Leave a Review