Recepty

, ,

Polévka z hlívy ústřičné

  • 5 / 5

Polévky patří mezi naše oblíbená jídla, hlavně během podzimních a zimních měsíců, kdy je venku zima a polévka krásně zahřeje. Nejraději máme krémové polévky. Doporučuji

, ,

Rychlé kakaové řezy s krémem

  • 0 / 5

Každou neděli pečeme nějaký sladký zákusek ke kávě. Máte také rádi něco sladkého ke svačince? Doporučuji vyzkoušet kakaové řezy s tvarohem a zakysanou smetanou. Rychlé

Dušený špenát se smetanou

  • 0 / 5

Dušený špenát je ideální volbou k bramborovým knedlíkům nebo pečenému masu. Vychutnejte si tento krémový špenát například k vepřovým výpečkům nebo moravskému vrabci. Dušený špenát

Nadýchaný perník na plech

  • 0 / 5

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejvděčnějších dezertů je právě perník. Recept je na lité perníkové řezy, které připravíte v jakémkoli pekáčku, který máte k dispozici.

, ,

Nejlepší hrníčkový makovec

  • 0 / 5

Máte také rádi sladký zákusek ke kávě jako svačinku, když máte volnou chvilku? Doporučuji vyzkoušet recept na vláčný makovec. Nejlepší hrníčkový makovec je vláčný, výborný

Churros s čokoládou

  • 0 / 5

Máte také rádi sladké? Doporučujeme vyzkoušet original recept na domácí churros, které si určitě zamilujete. Churros s čokoládou jsou výtečné sladké smažené koblížky, obalené v

, ,

Kynuté vdolky pečené v troubě

  • 0 / 5

Máte také rádi sladké pokrmy po hlavním jídle jako zákusek nebo třeba k snídani či svačince? Doporučuji vyzkoušet naše kynuté vdolky. Na vdolky nejčastěji používáme

,

Smažená cuketa s česnekem

  • 0 / 5

Cuketa je výborná zelenina a kdo jí nezná obalenou, tak o mnoho přichází. Velice jednoduše můžete připravit letní oběd z cukety, která se vám urodila

CHLEBA VE VAJÍČKU: Jak ho vylepšit

  • 0 / 5

Chleba ve vajíčku je obdoba francouzského toustu, kdy obyčejný plátek chleba obalíte v rozšlehaném vejci a poté orestujete na pánvi. Zkuste ho vylepšit a máte

Hrníčkové palačinky (základní těsto)

  • 0 / 5

Ke kávě nebo čaji je vždy dobré něco sladkého zakousnout. Co třeba klasické palačinky? Budete potřebovat jen pár základních ingrediencí a mnoho času vám příprava