Grilované kuřecí tikka (Chicken Tikka)
Indická kuchyně je úžasná a plná exotického koření, které jídlu dodává nezaměnitelnou chuť. Kromě klasických masala omáček si však můžete připravit tuto pochoutku na grilu
Křehké indické placky chapati
Indická kuchyně se u nás v posledních letech dost rozšířila a jednou z nejčastějších příloh jsou právě indické placky chapati. Tyto placky jsem vylepšil a
Mango Chicken Curry
Indická kuchyně je úžasná, jejich kořeněné omáčky s kousky masa milují lidé po celém světě. Připravte si doma úžasnou mangovou omáčku s kokosovým mlékem a
Přepuštěné máslo – recept na domácí ghí
Ghí známé také jako přepuštěné máslo je poklad kuchyně, který vykouzlíme z klasického másla. Ghí se nepřepaluje, nezapáchá a vydrží dlouho i mimo lednici. Přepuštěné
Cibulové chutney (marmeláda)
Chutney [čatní] je dochucovací omáčka pocházející z Indie a často se připravuje rozvařením ovoce, zeleniny a dalších surovin. Cibulové čatní také najdete pod pojmem cibulová
Nejlepší kuřecí na kari s jablíčky
Kuřecí kari neboli kari kuře je pokrm, který pochází z indického subkontinentu. Běžně se vyskytuje na indickém subkontinentu, jihovýchodní Asii, Karibiku a Velké Británii. My
Indické kuřecí korma (Chicken Korma)
Indická kuchyně je naprosto skvělá a stále více a více si získává oblibu Čechů. Důkazem toho je stále větší množství otevřených indických restaurací. Exotické koření
Indické placky čapátí a plněná aloo paratha
Indické placky čapátí a plněná aloo paratha Indické placky čapátí a plněná aloo paratha jsou velmi oblíbené druhy příloh, které nejčastěji dostanete k indické omáčce