Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou je opravdu skvělé jídlo a máte ho připravené během chvilky. Kdo je
Zdravá květáková pomazánka (lehká a svěží)
Zdravá květáková pomazánka Zdravá květáková pomazánka je má oblíbená sezónní pomazánka. Tento recept je velmi snadný na přípravu a s přehledem ho zvládne každý. Pokud
Polévka z červené čočky s rajčaty
Polévka z červené čočky s rajčaty Polévka z červené čočky s rajčaty a mrkví je jednoduché jídlo, které připravuji nejčastěji jako večeři. Polévka je jednoduchá
Ovocná low carb bublanina
Ovocná low carb bublanina Ovocná low carb bublanina se hodí nejen jako pohoštění pro návštěvu, ale také si ji můžete bez výčitek dopřát k snídani
Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně
Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně patří mezi pokrmy, jejichž receptura by měla být s velice mírnými odchylkami. Recept
Žampionová omáčka k masu (včetně steaku)
Žampionová omáčka k masu Žampionová omáčka k masu je oblíbený recept naší rodiny. Všichni máme rádi houby a žampiony zvlášť. Tato omáčka se hodí k
Kakaová miska s ořechy a banánem
Kakaová miska s ořechy a banánem Kakaová miska s ořechy a banánem je skvělé, zdravé a rychlé jídlo ke snídani. Dodá vašemu tělu potřebný zdroj
Španělský ptáček z hovězího (nebo vepřového)
Španělský ptáček z hovězího (nebo vepřového) Španělský ptáček z hovězího masa je můj oblíbený. Španělské ptáčky mám opravdu ráda a připravuji je své rodince jednou
Vynikající dušené červené zelí (zahuštěné)
Dušené zelí je pro českou kuchyni velice typické, protože se servíruje společně s nejtradičnějšími jídly jako jsou výpečky, kachna, plněné knedlíky a další. Vyzkoušejte naši
Krémově smetanový špenát k české kuchyni
Špenát má jistě své místo v české gastronomii, hodí se především k bramborovým knedlíkům a neměl by chybět u takové klasiky jako je moravský vrabec.