Recepty

, ,

Nejlepší vláčná bublanina s třešněmi

  • 5 / 5

Bublanina je sladký druh pečiva, která patří mezi třené buchty. Příprava bublaniny je velice jednoduchá. Vytvoří se těsto, které se nalije do pekáčku, poklade se

,

Nejlepší špízy v troubě Pohlreich

  • 5 / 5

Protože letních a jednoduchých jídel není nikdy dost, rozhodla jsem se přidat i recept na jednoduché špízy (ražniči) z trouby. Nejlepší špízy v troubě Pohlreich

,

Luxusní smažený sýr Pohlreich

  • 0 / 5

Říká se, že smažený sýr by měl být českým národním jídlem. Tato dnes už klasika je k dostání snad ve všech restauracích a stáncích rychlého

,

Smažený vepřový řízek od babičky

  • 5 / 5

Řízek je naprostou klasikou české kuchyně a dokonce jej dostanete v naprosté většině českých restaurací. Jídlo je sice jednoduché na přípravu, ale naprosto skvělé pokud

Plněné papriky s rajskou omáčkou

  • 0 / 5

Existuje spoustu jídel, které nám byly připravovány ve školních jídelnách v nevalné kvalitě a jedním z nich jsou i plněné papriky. Stejně jako srbské rizoto

,

Nejlepší lečo s vejci

  • 0 / 5

Léto pomalu ale jistě začíná a typickým rychlým a letním jídlem je lečo se zeleninou, vejci a klobásou. Toto lehké jídlo snadno připravíte ze surovin

Hrachová polévka se slaninou a krutony

  • 0 / 5

Zeleninové polévky se připravují nejčastěji ve formě hustějších krémů a tato hrachová polévka není výjimkou. Ozdobte ji slaninou a krutony a vaši strávníci vás jistě

,

Dokonalé kuřecí řízky v jogurtu

  • 5 / 5

Řízky jsou česká klasika, kterou pohrdne jen málokdo. Málokdo také ví, že řízky lze připravit hned několika způsoby a my si v tomto receptu ukážeme

Vláčná kokosová bábovka (hrníčková)

  • 5 / 5

Bábovka je klasický dezert, který neurazí nejednoho strávníka. Vyzkoušejte tuto kokosovou bábovku v podobě hrníčkového receptu. Vláčná kokosová bábovka je v podstatě klasická bábovka s přidaným

,

Luxusní tatarák z uzeného lososa

  • 0 / 5

Nejznámější tatarský biftek neboli tatarák je u nás ze syrového hovězího masa, které se smíchá spolu s dalšími ingrediencemi. Lze však připravit i tataráček z