Recepty

,

Nejlepší vepřová panenka s omáčkou

  • 0 / 5

Vepřová panenka je nejdražší kus vepřového, a proto bychom s ní měli zacházet s patřičnou úctou. Ukáži vám naprosto jednoduchý recept, jak připravíte šťavnatou panenku

, ,

Nejlepší hovězí tatarák Pohlreich

  • 0 / 5

Tatarský biftek neboli také hovězí tatarák je jedním z nejoblíbenějších hospodských jídel. Ačkoli se jeho příprava může zdát náročná, opak je pravdou. Nejlepší hovězí tatarák

Obalovaná pýchavka: smažené řízky z vatovce

  • 0 / 5

Pýchavka obrovská je houba rozšířená po celém světě, ale jen někde tuto delikatesu připravují. Já osobně tyto řízky miluji, jsou daleko lepší než bedle a

Obalované houbové řízky (smažené houby)

  • 0 / 5

Češi jsou národem houbařů, a proto stojí za zmínku jednoduchý recept na obalované houbové řízky, které chutnají lépe než obalované žampiony. Obalované houbové řízky je

Luxusní bramboráky se slaninou

  • 0 / 5

Bramboráky jsou výtečnou pochoutkou oblíbenou napříč republikou. Co se ale stane, když do těsta přidáte slaninu a použijete naše fígle na dokonale křupavé bramboráky? Mňamka,

,

Švédské masové kuličky s omáčkou (IKEA recept)

  • 0 / 5

Pokud jste někdy navštívili Švédsko nebo alespoň švédský řetězec nábytku IKEA, určitě jste slyšeli o švédských masových koulích podávaných se smetanovou omáčkou. Nyní si tyto

,

Vepřový guláš se žampiony

  • 5 / 5

Guláš je v našich krajích velmi oblíbená kulinářská záležitost a určitě vás nijak nepřekvapí, že existují i jiné druhy než ten klasický hovězí. Pusťte uzdu

, ,

Smažené šunkové rolky

  • 5 / 5

Máte také rádi smažená jídla? Smažených jídel je nespočet a jsou většinou jednoduchá a rychlá na přípravu. Doporučuji vyzkoušet tyto rolky se sýrem v trojobalu.

, ,

Babiččin bramborový salát (výborný a lehký)

  • 5 / 5

Každý by se zapřísáhl, že zná recept na ten jediný a pravý bramborový salát a přes to vlak nejede. Já vám v receptu níže popíšu

, ,

Zelný koláč na plech

  • 0 / 5

Zelí je velice zdravá potravina a můžeme ho konzumovat v různých formách. Zelí je skvělé čerstvé, kysané, sladkokyselé, pečené i vařené a dnes z něj