Recepty

, ,

Nejlepší cibulové kroužky v pivním těstíčku

  • 5 / 5

Smažená jídla jsou velmi oblíbená. Zkusili jste někdy obalit a usmažit takovou základní surovinu jako je cibule? Ne? Chyba. V Americe je tato pochoutka velmi

,

Rychlé vepřové rizoto z jedné pánve

  • 0 / 5

Rizoto nemusí být vždy to italské, které se lepí. Určitě si vzpomínáte na školní rizoto neboli srbské rizoto s mrkví, hráškem, masem a paprikou. Vyzkoušejte

,

Klasická sekaná od babičky (jemná)

  • 5 / 5

Sekaná pečeně známá jen jako sekaná je jednoduché a přesto oblíbené jídlo. Výhodou je také fakt, že nezáleží na výběru mletého masa, někdo dokonce přidává

, ,

Krémová batátová polévka

  • 0 / 5

Batáty jsou sladké brambory, které jsou hodně oblíbené nejen v Americe. Poslední dobou bývají oblíbené i u nás. Batáty můžete vařit, péct i smažit. Výborné

,

Babiččino lečo s klobásou (nejlepší)

  • 5 / 5

Lečo je výborné letní jídlo, které pochází z Maďarska. Tento lehký a lahodný pokrm připravíte ze základní zeleniny s vejcem a klobáskou či kouskem uzeniny.

,

Nejlepší staročeský buřtguláš ze špekáčků

  • 5 / 5

Hledáte jednoduchý a zároveň chutný recept, který připravíte z jednoho hrnce? Pak vyzkoušejte náš bramborový buřtguláš s uzeninou! Nejlepší staročeský buřtguláš je jednou z variant guláše,

,

Výborný katův šleh originál (pikantní)

  • 5 / 5

Katův šleh lidově “kaťák” je klasické hospodské jídlo, jehož základem je kuřecí nebo vepřové maso se zeleninou. Správný katův šleh má být pikantní díky nakládaným

,

Originální maďarské langoše (božsky nadýchané)

  • 5 / 5

Langoše jsou placky z kynutého těsta, které se následně smaží v oleji. Tuto maďarskou delikatesu určitě znáte ze stánků rychlého občerstvení. Připravte si svoje vlastní

Domácí bramborové krokety se sýrem

  • 0 / 5

Existuje mnoho příloh, které se dají vytvořit z brambor, ale tyto bramborové krokety jsou jasnou volbou ke steakům. Domácí bramborové krokety se sýrem nejsou svou konzistencí

,

Pravé milánské špagety (s mletým masem)

  • 5 / 5

Špagety jsou skvělé, ať  už připravujete boloňské, carbonara, aglio e olio nebo uhlířské. Pokud máte rádi boloňské ragú, tak milánské špagety vás rozhodně neurazí.  Pravé