Obalované smažené žampiony (i v těstíčku)
Smažená jídla jsou chuťově dobrá a kromě tradičního řízku v trojobale můžeme smažit různé druhy zeleniny i masa. Vyzkoušejte naše obalované smažené žampiony s tipem
Vepřová panenka s omáčkou z výpeku
Vepřovou panenku lze připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte klasickou vepřovou panenku s omáčkou z výpeku, která se skvěle hodí k hranolkám, bramborové kaši nebo americkým
Steak z tuňáka na grilu (i v troubě)
Steak z tuňáka je specialita, kterou si můžete připravit na grilu, pánvi i v troubě. Cenově je tato ryba sice o něco dražší, ale chutná
Vepřové kousky s pepřovou omáčkou
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Smažená pašerácká kapsa “Pašerák”
Češi milují smažená jídla. Ať už se jedná o řízek, smažené sýry nebo právě hospodskou specialitu, které lidově nikdo neřekne jinak než pašerák. Smažená pašerácká
Dýňové rizoto od Břicháče Toma
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Vepřové plátky s omáčkou z pečené zeleniny
Kouzlo zeleninových omáček k masu je všeobecně známo. Svíčková na smetaně je toho důkazem. Zkuste si připravit vepřové plátky s lahodnou omáčkou z pečené zeleniny.
Texaské chilli con carne Pohlreich
Pokud máte rádi spojení chutě hovězího masa a pálivosti paprik, tak tento recept je právě pro vás. Texaský (USA) národní pokrm, který je vydatný a
Srbské rizoto s mletým vepřovým (školní rizoto)
Málokteré jídlo ze školní jídelny si pamatujeme tak jako srbské rizoto. Originální srbské rizoto s mletým vepřovým masem, zeleninou a typicky červenou barvou díky rajčatovému
Indické kuřecí korma (Chicken Korma)
Indická kuchyně je naprosto skvělá a stále více a více si získává oblibu Čechů. Důkazem toho je stále větší množství otevřených indických restaurací. Exotické koření