Hříbkové rizoto s vepřovou panenkou
Pokud vás už omrzely klasické houbové recepty, tak si můžete připravit toto hříbkové rizoto na italský způsob podávané s plátky vepřové panenské svíčkové, které potěší
Vepřové maso na houbách
Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v naší kuchyni. Tento recept navíc připravíte z čerstvých i sušených
Klasická smaženice z čerstvých hub
Češi jsou národem houbařů a není divu, houby jsou naprosto skvělou ingrediencí při vaření a klasická smaženice patří k nejznámějším receptům z lesních hub! Klasická
Kuřecí kousky v těstíčku
Občas chci připravit řízky, ale nechci se s nimi obalovat. V těchto situacích používám ochucené těstíčko, ve kterém kuřecí prsa obalím a poté usmažím. Je
Sýrovo-brokolicová pánev (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Mleté koule na fazolích (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Rychlý špenát z jedné pánve
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Batátové těstoviny s nivou
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Zapečená hokaido (dýňové oko)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Domácí houbové koření
Houby tvoří více jak 90% vody a obsahují minimum tuku a tím žádné kalorie, takže je můžeme jíst bez výčitek i při dietě. Lesní houby