Recepty

,

Lilková pomazánka Baba ghanoush (baba ganuš)

  • 0 / 5

Pokud hledáte orientální jídlo, které není složité na přípravu a zároveň si na něm pochutnáte, pak jste na správné adrese. Baba ghanoush (baba ganuš) je

Ovocné košíčky s pudinkem

  • 0 / 5

Ovocné košíčky nemají konkurenci mezi ovocnými dezerty a jsou skvělým zákuskem na každé oslavě. Tyto košíčky jsou jako z cukrárny. Ovocné košíčky s pudinkem pečeme

Zdravá dýňová polévka se semínky

  • 0 / 5

Typická podzimní polévka, která vás prohřeje a skvěle chutná je právě ta dýňová. Dýně Hokkaidó je skvělou surovinou v kuchyni. Zdravá dýňová polévka se semínky

Fitness dýňová polévka (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

,

Luxusní křupavé bramboráky Pohlreich

  • 0 / 5

Bramboráky patří mezi tradiční pochoutku české kuchyně. Můžete si je dopřát samotné, se zelím, různě plněné se šunkou, slaninou, sýrem aj., či jako přílohu k

,

Gratinovaná brokolice (zapečená se sýrem)

  • 5 / 5

Gratinované pokrmy jsou oblíbenou přílohou v moderní gastronomii. Gratinování znamená zapékání při kterém na povrchu často vzniká krusta díky sýru. Vyzkoušejte gratinovanou brokolici, která vás

Brokolicové karbanátky se sýrem (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě trápí při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou je popis ingrediencí.

, ,

Tvarohová pomazánka se špenátem (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Domácí kmínový chleba (jednoduchý)

  • 0 / 5

Kvalitní český chléb je nenahraditelný. Vy si nyní můžete připravit křupavý, kváskový chléb, který dobře poslouží ke svačině nebo jako příloha k poctivému guláši. Domácí

Fitness batátové placičky (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.