Recepty

  • 754
  • 0

SLONÍ ŽRÁDLO: Luxusní pomazánka s vajíčkem

Sloní žrádlo je nejenže vtipný název pro oblíbenou pomazánku, ale navíc skvěle chutná. Je ideální na chlebíčky a můžete je připravit v pikantní nebo klasické formě. Sloní žrádlo je luxusní

Pokračovat ve čtení
  • 599
  • 0

Maďarské lečo s klobásou

Lečo je ideální letní jídlo, které nezabere příliš času na přípravu a obsahuje vše, co by vyvážené jídlo obsahovat mělo. Navíc zužitkujete sezónní zeleninu, která je dostupná jak v obchodech,

Pokračovat ve čtení
  • 471
  • 0

Sterilované okurky ve sladkokyselém nálevu

Nakládané okurky jsou oblíbené po celém světě a není divu. Spojení křupavých okurek a sladko-kyselého kořeněného nálevu dokáže vylepšit spoustu jídel, ale jsou vynikající i samotné. Připravte si tyto okurky

Pokračovat ve čtení
  • 482
  • 0

Plněné papriky se šunkou a sýrem

Všechny druhy papriky obsahují vitamíny A, C a K. Nejbohatší na vitamíny je paprika červená. Papriky jsou zdrojem minerálů, jako je draslík, hořčík, fosfor a vápník a mají i pozitivní účinky

Pokračovat ve čtení
  • 410
  • 0

Rychlý rybízový koláč na plech

Rybíz červený je keř a jeho plody jsou malé, jedlé červené bobule s kyselou chutí. Bobulky rostou na větvičkách v malých hroznech. Samotný čerstvý rybíz je dost kyselý a ne

Pokračovat ve čtení
  • 773
  • 1

Hrníčkový borůvkový koláč

Léto je obdobím, kdy v lesích dozrávají borůvky a skvělým letním tipem je tento jednoduchý borůvkový koláč litý na plech. Připravíte ho raz dva a ještě vám za něj děti

Pokračovat ve čtení
  • 641
  • 0

Jednoduché zeleninové lečo alla Pohlreich

Je to snadné, zdravé, rychlé a navíc chutné, co to je? Lečo. Klasický letní recept se zeleninou, který se nejčastěji doplňuje vejci a uzeninou. Zkuste si ho připravit jen s

Pokračovat ve čtení
  • 631
  • 0

Okurkový relish nejen do hotdogů

Tato zeleninová pochoutka je vyrobena z nakládaných okurek, cibule, pepře a dalších aromatických ingrediencí, které společně tvoří pikantní, sladkokyselou chuť. Jeho skvělá chuť vynikne u grilovaného masa, ale nejznámější použití

Pokračovat ve čtení
  • 614
  • 1

Sladkokyselý nálev na babiččiny okurky

Na mnoha zahrádkách se urodila první várka okurek "nakládaček", které jsou oblíbené nejen čerstvě, ale také nakládané ve sladkokyselém nálevu. Vyzkoušejte tento osvědčený recept na sladkokyselý nálev na okurky od

Pokračovat ve čtení
  • 426
  • 0

Plněné cukety mletým masem

Letní sezóna je v plném proudu a každý pěstitel už sklidil alespoň pár prvních cuket. V obchodě jsou navíc dostupnější díky sezónnosti a vy si z nich můžete připravit tyto

Pokračovat ve čtení