-
Čas přípravy10 minut
-
Doba vaření0 minut
-
Porce4
-
Celkový čas10 minut
Co se zbytkem uzeného masa?
Masová pomazánka z uzeného masa je velice rychlá a jednoduchá pomazánka z pár ingrediencí. Tato pomazánka se hodí k čerstvému pečivu, zkuste si k ní připravit naše rychlé housky bez kynutí. Záměrně nepřidávám poměr jednotlivých surovin, jelikož vše záleží na chuti a preferencích. Obecně by v pomazánce měl být největší poměr uzeného masa a dále menší poměry sestupně podle surovin níže.
Masová pomazánka z uzeného masa suroviny
- uzené maso (krkovice, žebra aj.)
- tavený sýr pálivec
- domácí tatarka
- pár kyselých okurek
- trocha másla
- sůl & pepř
TIP: Pokud nemáte pálivý tavený sýr, přidejte obyčejný taveňák a do pomazánky přidejte trochu sypkého chilli.
Postup přípravy masové pomazánky z uzeného masa
- Nejprve si namelte uzené maso v mlýnku na maso.
- K mletému uzenému masu přidejte tavený sýr, domácí tatarku, kyselé okurky nakrájené najemno a trochu másla.
- Pomazánku už jen dochuťte solí a pepřem.
- Podávejte k čerstvému pečivu nebo na chlebíčky.
TIP: Při přípravě pomazánky můžete přidat i vařené vejce, které důkladně promícháte se směsí s ostatními surovinami.
Chutnala vám pomazánka z uzeného masa? Vyzkoušejte také:
This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.
Leave a Review