Masová pomazánka z uzeného masa

Masová pomazánka z uzeného masa
  • Čas přípravy
    10 minut
  • Doba vaření
    0 minut
  • Porce
    4
  • Ready In
    10 minut

Co se zbytkem uzeného masa?

Masová pomazánka z uzeného masa je velice rychlá a jednoduchá pomazánka z pár ingrediencí. Tato pomazánka se hodí k čerstvému pečivu, zkuste si k ní připravit naše rychlé housky bez kynutí. Záměrně nepřidávám poměr jednotlivých surovin, jelikož vše záleží na chuti a preferencích. Obecně by v pomazánce měl být největší poměr uzeného masa a dále menší poměry sestupně podle surovin níže.

Masová pomazánka z uzeného masa suroviny

  • uzené maso (krkovice, žebra aj.)
  • tavený sýr pálivec
  • domácí tatarka
  • pár kyselých okurek
  • trocha másla
  • sůl & pepř

TIP: Pokud nemáte pálivý tavený sýr, přidejte obyčejný taveňák a do pomazánky přidejte trochu sypkého chilli.

Postup přípravy masové pomazánky z uzeného masa

  1. Nejprve si namelte uzené maso v mlýnku na maso.
  2. K mletému uzenému masu přidejte tavený sýr, domácí tatarku, kyselé okurky nakrájené najemno a trochu másla.
  3. Pomazánku už jen dochuťte solí a pepřem.
  4. Podávejte k čerstvému pečivu nebo na chlebíčky.

TIP: Při přípravě pomazánky můžete přidat i vařené vejce, které důkladně promícháte se směsí s ostatními surovinami.

Chutnala vám pomazánka z uzeného masa? Vyzkoušejte také:

    Mohlo by se vám líbit

    Ohodnotit recept

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..