Obědy, Večeře
Pravý segedínský guláš (Segedín)
Pravý segedínský guláš (Segedín) Pravý segedínský guláš je oblíbená omáčka především ke knedlíkům. Důležitými surovinami jsou kysané zelí a vepřové maso. Segedínský guláš lze připravit
Polévky, Večeře
Poctivá zelňačka s klobásou
Poctivá zelňačka s klobásou Poctivá zelňačka s klobásou je hustá a vydatná polévka, která především v chladných dnech zahřeje a zároveň zasytí. Přípravu této polévky
Obědy, Saláty, Večeře
Vynikající dušené červené zelí (zahuštěné)
Dušené zelí je pro českou kuchyni velice typické, protože se servíruje společně s nejtradičnějšími jídly jako jsou výpečky, kachna, plněné knedlíky a další. Vyzkoušejte naši
Saláty
Výborný fialový zelný salát s ořechy
Hlávkové zelí je úžasná surovina, která navíc obsahuje velké množství vitamínů. Připravte si tento jednoduchý letní zelný salát. Výborný fialový zelný salát jsem poprvé ochutnala