Recepty

Babiččin domácí kečup

  • 5 / 5

K letní sezóně nepochybně patří zpracovávání surovin ze zahrady. Pokud jste už přejedení lečem, tak vyzkoušejte tento skvělý domácí kečup od mé babičky. Babiččin domácí

,

Kuřecí Tikka Masala jako z restaurace

  • 5 / 5

Pokud máte rádi exotické chutě indické kuchyně, určitě znáte pokrm Tikka Masala. Připravte si jej k nerozeznání od indické restaurace sami doma. Kuřecí Tikka Masala je

Plněné papriky s rajskou omáčkou

  • 0 / 5

Existuje spoustu jídel, které nám byly připravovány ve školních jídelnách v nevalné kvalitě a jedním z nich jsou i plněné papriky. Stejně jako srbské rizoto

,

Nejlepší lečo s vejci

  • 0 / 5

Léto pomalu ale jistě začíná a typickým rychlým a letním jídlem je lečo se zeleninou, vejci a klobásou. Toto lehké jídlo snadno připravíte ze surovin

,

Babiččino lečo s klobásou (nejlepší)

  • 5 / 5

Lečo je výborné letní jídlo, které pochází z Maďarska. Tento lehký a lahodný pokrm připravíte ze základní zeleniny s vejcem a klobáskou či kouskem uzeniny.

,

Nejlepší buřty na černém pivu

  • 5 / 5

Také se vám stane, že vám zbyde zbytek špekáčků nebo buřtíků z víkendového opékání a nevíte co s nimi? Jednou z nejlepších možných variant jsou

Fitness dýňová polévka (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Nejlepší domácí kečup s česnekem

  • 0 / 5

Málokterá studená omáčka je proslavená stejně jako kečup. Každý ho dělá jinak, žádný recept není špatně. Vyzkoušejte náš domácí kečup s česnekem. Nejlepší domácí kečup

Pravý vepřový debrecínský guláš

  • 5 / 5

Guláše jsou pokladem nejen české gastronomie. Gulášů je mnoho variant a podob. Od hovězího, přes zvěřinový až po vegetariánský guláš z hlívy ústřičné. Debrecínský guláš

Šťavnatá cikánská hovězí pečeně (Kluci v akci)

  • 0 / 5

Šťavnaté hovězí maso, omáčka z pálivých paprik, která dodá masu šmrnc. To je cikánská hovězí pečeně. Samozřejmě míra pálivosti záleží na kuchaři. Šťavnatá cikánská hovězí