Bramborové šišky s uzeným a špenátem
Bramborové šišky s uzeným a špenátem Bramborové šišky s uzeným a špenátem je jednoduché a přitom tak dobré jídlo. Tyto šišky na slano vás jistě neurazí.
Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou
Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou Vepřový bramborový buřtguláš s paprikou je můj recept, který vznikl smícháním toho, co dům dal. Připravuji ho z vepřového masa,
Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku)
Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) Nejlepší kuřecí řízky (jogurtové v těstíčku) je více receptů v jednom. Popíšu tu klasický postup přípravy řízků, ale také
Luxusní dýňový koláč s tvarohem
Luxusní dýňový koláč s tvarohem Luxusní dýňový koláč s tvarohem je lehký, jednoduchý na přípravu a skvěle chutná. Toto období je období dýní a tak
Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic
Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic je typicky podzimní záležitost. Kysané zelí do sklenic se dělá nejlépe z kruhárenského (podzimního)
Rychlá rajčatová polévka Pohlreich
Rychlá rajčatová polévka Pohlreich Rychlá rajčatová polévka Pohlreich je opravdu chutná a hodí se nejen v chladných zimních dnech, ale také jako běžné každodenní jídlo.
Dýňová omáčka s masovými koulemi (ala svíčková)
Dýňová omáčka s masovými koulemi Dýňová omáčka s masovými koulemi je skvělá a krémová omáčka, která svým vzhledem i chutí připomíná svíčkovou. Jakmile tuto omáčku jednou
Hovězí roštěná na houbách Pohlreich
Hovězí roštěná na houbách Pohlreich Hovězí roštěná na houbách Pohlreich se hodí jako takové klasické české jídlo nejen na nedělní oběd. Nepotřebujeme žádné speciální koření
Nejlepší krupicová kaše (zdravá a lehká)
Nejlepší krupicová kaše (zdravá a lehká) Nejlepší krupicová kaše je zdravá a lehká forma sladké snídaně. Na této snadné a základní krupicové kaši si pochutnají nejen
Klasická houbová polévka s bramborami
Klasická houbová polévka s bramborami Klasická houbová polévka s bramborami je v podstatě bramboračka s houbami. Do této polévky dávám především čerstvé houby, protože v ní