Recepty

,

Bramborový knedlík s vejcem

  • 0 / 5

Pokud vám zbyly bramborové knedlíky, můžete je zužitkovat a skvěle si na nich pochutnat. Postačí vám jen pár základních ingrediencí a kouzlo je na světě.

Přírodní kuřecí plátky s omáčkou

  • 0 / 5

Kuřecí maso má nepřebernou škálu využití. Jedním z nejjednodušších a zároveň velmi chutných receptů je přírodní kuřecí plátek s omáčkou z masa. Přírodní kuřecí plátky

Smažený sýr gouda

  • 0 / 5

Smažený sýr, lidově smažák je česká klasika, kterou dostanete ve většině restaurací nebo u stánků s rychlým občerstvením. Vegetariánská pochoutka, kterou děti milují. Smažený sýr

, ,

Recept na domácí škvarky

  • 0 / 5

Škvarky se připravují z vepřového sádla tím, že ho jak už název napovídá vyškvaříme. Oblíbená pochoutka poslouží třeba k přípravě chutných škvarkových placek. Recept na

,

Nejlepší králík na smetaně

  • 0 / 5

Králík na smetaně je klasika, která se hodí třeba k nedělnímu nebo svátečnímu obědu a rozhodně neomrzí. Připravte si jej s hrníčkovým knedlíkem nebo klasickým

,

Plněné vepřové závitky

  • 0 / 5

Další česká klasika jsou plněné vepřové závitky, které v sobě skrývají překvapení ve formě náplně. Je už jen na vás, zda je naplníte okurkou, vejcem,

Smažená obalovaná brokolice

  • 0 / 5

Smažený květák je celkem známá věc, ale vyzkoušeli jste už někdy obalit a osmažit brokolici? Rozhodně vyzkoušejte, brokolice krásně vypadá a navíc úžasně chutná! Smažená

,

Nejlepší rajská omáčka z protlaku

  • 0 / 5

Rajská omáčka je klasikou nejen školních jídelen ale i českých domácností. Sladká chuť rajské omáčky je doplněná plátek masa a podává se s knedlíkem nebo

, ,

Velikonoční zajíček (šlehačkový)

  • 0 / 5

Na Velikonoce určitě nesmí chybět pomlázka, barvení vajec a plno dobrých jídel. U nás vždy připravujeme beránka nebo zajíčka. Velikonoční zajíček (šlehačkový) s kousky čokolády. Těsto

Tradiční velikonoční beránek

  • 0 / 5

Beránek je symbolem Velikonoc a nesmí chybět v žádné domácnosti. Někdo si beránka raději koupí, ale v některých rodinách zůstává tradicí si jej připravit domácí