Recepty

,

Noky s lososem a brokolicí

  • 0 / 5

Pokud vás už omrzely bramborové noky s kuřecím masem na nespočet způsobů, doporučuji vyzkoušet lahodné gnocchi s lososem a brokolicí, které si vás zaručeně získají.

,

Plněné lilky a cukety

  • 0 / 5

Na 4 porce potřebujete: 2 menší cukety 2 menší lilky 500 g mletého hovězího masa 1 cibuli 300 g cherry rajčátek Sůl, pepř Hrst čerstvé

Nejlepší houbová směs na topinky (k zavařování)

  • 0 / 5

Každým rokem v září a říjnu vrcholí houbařská sezóna, ale co vše si z hub připravit? Vyzkoušejte tento recept na houbovou směs na topinky, která

,

Pravý hovězí guláš

  • 0 / 5

Francouzi mají hovězí po burgundsku, Maďaři připravují perkelt a my Češi máme hovězí guláš. Každý jej připravuje po svém, ale základem vždy musí být zarestovaná

,

Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem

  • 0 / 5

Hledáte zdravější formu francouzských brambor nebo jen máte rádi zapečená jídla? Zkuste zapéct brambory s brokolicí, kuřecím masem, sýrem a smetanou! Zapečené brambory s brokolicí

Pikantní těstovinový salát s kuřecím masem

  • 0 / 5

Saláty jsou ideálním jídlem především během horkých letních dní, ale pokud vás přepadne chuť na luxusní salát s kuřecím masem, nemusíte čekat do letní sezóny.

, ,

SLONÍ ŽRÁDLO: Luxusní pomazánka s vajíčkem

  • 0 / 5

Sloní žrádlo je nejenže vtipný název pro oblíbenou pomazánku, ale navíc skvěle chutná. Je ideální na chlebíčky a můžete je připravit v pikantní nebo klasické

Sterilované okurky ve sladkokyselém nálevu

  • 0 / 5

Nakládané okurky jsou oblíbené po celém světě a není divu. Spojení křupavých okurek a sladko-kyselého kořeněného nálevu dokáže vylepšit spoustu jídel, ale jsou vynikající i

, ,

Plněné papriky se šunkou a sýrem

  • 0 / 5

Všechny druhy papriky obsahují vitamíny A, C a K. Nejbohatší na vitamíny je paprika červená. Papriky jsou zdrojem minerálů, jako je draslík, hořčík, fosfor a vápník

Rychlý rybízový koláč na plech

  • 0 / 5

Rybíz červený je keř a jeho plody jsou malé, jedlé červené bobule s kyselou chutí. Bobulky rostou na větvičkách v malých hroznech. Samotný čerstvý rybíz