Recepty

,

Smetanová omáčka s kuřecím masem

  • 0 / 5

Dříve jsem si připravovala smetanovou omáčku celkem často a vždy na stejný způsob, kde jsem použila tavený sýr, nivu, smetanu ke šlehání a kuřecí maso.

,

Nejlepší pečená husa

  • 0 / 5

Každý rok na Svatého Martina si najdeme čas a připravíme si svatomartinskou husu s knedlíkem a červeným zelím. Když kupujeme husu, tak se snažíme vybrat

,

Pikantní tvarůžková pomazánka

  • 0 / 5

Olomoucké tvarůžky obsahují vysoký obsah bílkovin, málo sacharidů a minimální množství tuků. Najdeme v nich také vyšší obsah vápníku a díky své nízké energetické hodnotě

Muffinky s jarní cibulkou (Břicháč Tom)

  • 0 / 5

Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.

Krémová špenátová polévka se zastřeným vejcem

  • 0 / 5

Říká se, že špenát nahradí polovinu lékárny. Polévku připravuji hlavně na podzim a v zimě, kdy nás polévka nejen prohřeje, ale navíc doplní vitamíny. Krémová

,

Výborný salát z červené řepy

  • 0 / 5

Červená řepa je prospěšná zdraví a bohatá na vitamíny. Lze z ní připravit několik výborných pokrmů a řepa dodá jídlu nezaměnitelnou barvu a chuť. Řepu

,

Andaluská kuřecí játra se zeleninou

  • 5 / 5

Dříve jsem játra připravoval pouze na přírodno nebo s omáčkou z výpeku, ale od té doby, co jsem ve své oblíbené restauraci ochutnal tato drůbeží

,

Rozstřelený ptáček z vepřového masa

  • 5 / 5

Klasický recept na španělské ptáčky obsahují hovězí maso, ale já je občas připravím i z vepřového masa. Omáčka bývá zpravidla o něco světlejší, ale chuťově

Nakládané žampiony

  • 0 / 5

Žampiony jsou v našich kuchyních velmi oblíbené. Jejich úprava je snadná, rychlá a jsou celoročně dostupné. Žampiony můžete použít do spoustu pokrmů. My je máme

, ,

Luxusní játrová paštika

  • 0 / 5

Játra jsou kvalitním zdrojem bílkovin  a jsou skvělou potravinou, kterou se nemusíte bát zařadit do svého jídelníčku. Jsou bohatá na železo, vitamíny skupiny B a