Recepty

,

Krupicová kaše (recept na 1 porci)

  • 0 / 5

Krupicová kaše je sladký pokrm, který je rychlý a naprosto snadný na přípravu. Připravte si tuto bleskovou snídani, když nestíháte. Krupicová kaše se připravuje podle

,

ŠUNKOFLEKY: Zapečená pochoutka s uzeným masem

  • 5 / 5

Jedl je snad úplně každý a jsou oblíbené i za hranicemi naší země. Šunkofleky, Šunkafleky nebo v němčině známé jako Schinkenflecken je jednoduché jídlo z

,

Nejlepší domácí šunka

  • 0 / 5

Také máte rádi maso a celkově kvalitní uzeniny s vysokým obsahem masa? V tom případě doporučuji vyzkoušet naši lahodnou vepřovou šunku. Nejlepší domácí šunka je

Litá bublanina s borůvkami

  • 0 / 5

Dezertů není nikdy dost a obzvlášť pokud jsou s borůvkami. Připravte si tento snadný letní recept na borůvkovou bublaninu se zakysanou smetanou. Litá bublanina s

Dršťková polévka z předvařených drštěk

  • 0 / 5

Poctivá dršťková polévka by se dala zařadit mezi hospodská jídla, ale věřte, že pokud si ji připravíte domácí, bude vždy chutnat nejlépe. Dršťková polévka z

,

Nejlepší pizza šneci

  • 0 / 5

Pokud sháníte rychlé a jednoduché pohoštění, které uspokojí chuťové buňky i náročnějšího hosta, tak si připravte tyto jednoduché pizza šneky. Nejlepší pizza šneci naslano jsou

Babiččiny buřty na pivu

  • 5 / 5

Klasika českých hospod, chalup i domácností, kterou si dovedete snadno připravit sami doma. Navíc se skvěle hodí k pivu a milovníci pálivého si ji mohou

GULÁŠOVÁ POLÉVKA: Poctivá gulášovka

  • 5 / 5

Potřebujete se zahřát během chladných zimních dní nebo hledáte tip na sytý recept z jednoho hrnce? Gulášová polévka zaručeně uspokojí vaše choutky. Gulášová polévka je

Ďábelské topinky s kuřecím a zeleninou

  • 5 / 5

Jedním ze šlágrů českých hospod je topinka s pikantní masovou směsí a zeleninou. Topinka se zasype strouhaným sýrem a kouzlo je na světě. Připravte si

,

Nejlepší dančí guláš

  • 5 / 5

Jste milovníky zvěřiny? Tak doporučuji vyzkoušet pikantní guláš z daňka. Nejlepší dančí guláš je výborný zvěřinový guláš s výtečně měkkým masem, ke kterému podáváme jako