Bedly na kmíně a másle
Bedla je velice známá houba, která se dá připravit smažená, ale ne každý zná tento lahodný recept bedel na kmíně a přepuštěném másle. Bedly na
Nejlepší zapečený květák se sýrem
Květák je poměrně obvyklá zelenina, ze které jsou nejznámějšími recepty květákový mozeček nebo klasický smažený květák. Připravte si tento gratinovaný květák s mozzarellou, bramborem a
Vepřové maso na houbách
Češi jsou považováni za nejvášnivější houbaře na světě a tento fakt se odráží také v naší kuchyni. Tento recept navíc připravíte z čerstvých i sušených
Výborná cuketová pomazánka
Cuketa je jedním z nejdravějších druhů zeleniny. Obsahuje spoustu vitamínů, je zdravá a výborně chutná. Cuketa je vhodná při jakékoli redukční dietě. Během léta můžete
Klasická smaženice z čerstvých hub
Češi jsou národem houbařů a není divu, houby jsou naprosto skvělou ingrediencí při vaření a klasická smaženice patří k nejznámějším receptům z lesních hub! Klasická
Pečená zelenina s vejcem
Nevíte co k večeři a nemáte příliš času? Dejte si pečenou zeleninu s vejcem a doplňte ji svěžím avokádovým dresingem. Zaručeně si pochutnáte. Pečená zelenina
Kuřecí kousky v těstíčku
Občas chci připravit řízky, ale nechci se s nimi obalovat. V těchto situacích používám ochucené těstíčko, ve kterém kuřecí prsa obalím a poté usmažím. Je
Mleté koule na fazolích (Břicháč Tom)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Rychlý špenát z jedné pánve
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.
Zapečená hokaido (dýňové oko)
Břicháč Tom je pro mě inspirací při zdravé stravě, jediné, co mě při vaření podle jeho knih, kterých jsem hrdou majitelkou trápí je popis ingrediencí.