Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou
Vepřová panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou Panenka s fazolkami a pepřovou omáčkou je opravdu skvělé jídlo a máte ho připravené během chvilky. Kdo je
Chilli con carne s mletým hovězím
Málokteré jídlo s fazolemi znají Češi lépe než právě chilli con carne. Hovězí maso, fazole, paprika a to vše v rajčatové omáčce skvěle ladí dohromady.
Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně
Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně Tradiční hamburská vepřová kýta na smetaně patří mezi pokrmy, jejichž receptura by měla být s velice mírnými odchylkami. Recept
Žampionová omáčka k masu (včetně steaku)
Žampionová omáčka k masu Žampionová omáčka k masu je oblíbený recept naší rodiny. Všichni máme rádi houby a žampiony zvlášť. Tato omáčka se hodí k
Španělský ptáček z hovězího (nebo vepřového)
Španělský ptáček z hovězího (nebo vepřového) Španělský ptáček z hovězího masa je můj oblíbený. Španělské ptáčky mám opravdu ráda a připravuji je své rodince jednou
Boloňská omáčka se špagetami (poctivé ragú)
Boloňská omáčka se špagetami Boloňská omáčka se špagetami jsou oblíbeným pokrmem po celém světě ačkoli v Itálii tento pokrm nikdo nejí se špagetami a dokonce
Vynikající dušené červené zelí (zahuštěné)
Dušené zelí je pro českou kuchyni velice typické, protože se servíruje společně s nejtradičnějšími jídly jako jsou výpečky, kachna, plněné knedlíky a další. Vyzkoušejte naši
Krémově smetanový špenát k české kuchyni
Špenát má jistě své místo v české gastronomii, hodí se především k bramborovým knedlíkům a neměl by chybět u takové klasiky jako je moravský vrabec.
Žitná pizza (zdravá alternativa klasické pizzy)
Zdravá domácí žitná pizza Žitná pizza je skvělá alternativa té klasické pizzy z bílé mouky. Je mnohem zdravější, jelikož žitná mouka potažmo žitné pečivo je
Zapečené kotlety se šlehačkou a cibulí
Zapečené kotlety se šlehačkou a cibulí jsou skvělým nápadem na oběd. Jejich příprava je rychlá a vše peče v jednom pekáčku. Výborně se hodí do