Recepty

, ,

Rajčatový salát s vejci

  • 0 / 5

Konzumace rajčat prý ovlivňuje i naši náladu. Může za to tyramin, který obsahují ve velké míře především velmi zralé plody. U nás se jí rajčata

,

Rozlítaní ptáčci z vepřového masa

  • 0 / 5

Nevíte, co s vepřovým masem? Připravte tyto rozlítané ptáčky, které vycházejí z původního receptu na španělské ptáčky s hovězím masem. Chuťově vás však nezklamou. Rozlítaní

,

Nejlepší pečený králík (na česneku)

  • 0 / 5

Králičí maso patří ke zdravějším druhům masa a navíc patří k tradičním českým pochoutkám. Moje babička vařila podle tohoto receptu už když jsem byla malá,

,

Hrachová kaše Pohlreich

  • 0 / 5

Luštěniny jsou oblíbené nejen díky svým zdravotním benefitům, při správné přípravě i výborně chutnají. Jednoduchá hrachová kaše dokáže potěšit i náročnější strávníky. Pro milovníky masa

,

Maďarský perkelt (pörkölt)

  • 0 / 5

Maďarský perkelt je jídlo, které se velice podobá našemu klasickému guláši. Na rozdíl od české verze se nezahušťuje moukou, ale zeleninou. Recept připravuji z hovězího

,

Luxusní šunkofleky (zapečené flíčky)

  • 0 / 5

Šunkofleky je známé jídlo původem z Německa (Schinkenflecken), které připravuje většina českých domácností. Připravte si těstovinové flíčky s vejcem, uzeným a vykouzlete skvělé jídlo pro

,

Zapečené tortilly s kuřecím masem

  • 0 / 5

Tortilly jsou oblíbenou pochoutkou zejména v Mexiku, kde pšeničná nebo kukuřičná placka tvoří základ spousty jídel. Zkuste si připravit tyto zapečené tortilly s kuřecím masem,

,

Vepřový guláš: jednoduchý a výborný recept

  • 0 / 5

Vepřový guláš se přiznám je jedno z častějších jídel, které doma připravuji. Jeho příprava není náročná, jídlo je syté a chutná celé rodině. Vepřový guláš

,

Vepřová panenka pečená v troubě

  • 0 / 5

Vepřová panenka je nejlibovější a nejdražší kousek vepřového masa, který pravděpodobně koupíte. Přípravu panenky je dobré nepodcenit a dodržet určité postupy, aby byla panenka šťavnatá.

,

Nejlepší vepřová panenka s omáčkou

  • 0 / 5

Vepřová panenka je nejdražší kus vepřového, a proto bychom s ní měli zacházet s patřičnou úctou. Ukáži vám naprosto jednoduchý recept, jak připravíte šťavnatou panenku