Recepty

,

Tagliatelle s lososem a smetanou

  • 0 / 5

Tagliatelle je druh italských těstovin, které se v Itálii podávají nejčastěji k boloňskému ragú. Tyto široké nudle jsou však vhodnou přílohou k mnoha pokrmům včetně

,

Švédské masové kuličky

  • 0 / 5

Švédské masové kuličky, známé také jako köttbullar, jsou klasickým jídlem, které se stalo synonymem pro švédskou kuchyni. Tyto malé, slané kuličky jsou vyrobeny z směsi

,

Nejlepší žampionová omáčka

  • 0 / 5

Žampionová omáčka se smetanou je lahodným doplňkem k různým pokrmům, jako jsou těstoviny, rýže, maso nebo zelenina. Je to rychlý a jednoduchý způsob, jak přidat

,

Šťavnatá pečená kuřecí stehna

  • 0 / 5

Křupavá kůrka a šťavnaté maso z kuřecích stehen jsou neodolatelnou kombinací, kterou si můžete snadno připravit doma v troubě. Pečení kuřecích stehen je skvělou volbou

,

Šťavnatá panenka s fazolkami a slaninou

  • 0 / 5

Vepřová panenka je bezpochyby nejkvalitnějším masem z celého vepře, a proto je tak oblíbená. Připravuje se jako minutka k různým omáčkám a přelivům. Vyzkoušejte tento

,

Nejlepší smažený sýr, který nevyteče

  • 0 / 5

Smažený sýr je klasická pochoutka českých hospod a restaurací. Je to pokrm, který většina z nás milovala už jako děti. Připravte si smažák, který vám

,

Rychlý vepřový guláš

  • 5 / 5

Vepřový guláš je oblíbeným tradičním pokrmem, který pochází z české kuchyně. Podle mého receptu ho zvládne připravit úplně každý. Rychlý vepřový guláš je jednoduchý recept,

, ,

TATARSKÝ BIFTEK: Jak namíchat tatarák?

  • 0 / 5

Tatarský biftek neboli tatarák je oblíbeným pokrmem, který se těší velké oblibě mezi milovníky masa po celém světě. Namíchejte si svůj tatarský biftek doma. Tatarský

,

Luxusní špízy (na grilu i v troubě)

  • 5 / 5

Nechte se okouzlit vůní a chutí špízů, které jsou rychlé a snadné na přípravu. Nemusíte čekat na grilovací sezónu, protože je snadno připravíte i v

,

Nejlepší pečený bůček

  • 5 / 5

Tento lahodný pokrm je plný chutí a vůní, které se spojují v dokonalý kulinářský zážitek. Pečený bůček je u nás velmi oblíbený, a proto recept