Recepty

,

Plněné papriky mletým masem (pečené v troubě)

  • 0 / 5

Papriky patří mezi oblíbenou zeleninu, jsou plné vitamínů a minerálů jako je hořčík, fosfor, vápník, draslík a ve zdravém jídelníčku by určitě neměly chybět. Veškeré

Výborná hrachová kaše od babičky

  • 0 / 5

Hrách je důležitá luštěnina a její plody obsahují vitamíny skupiny B, fosfor, draslík, vápník i hořčík. Kvete od října do dubna. Na talíři bychom ho

,

Nejlepší meruňkové kynuté knedlíky

  • 0 / 5

Ovocné knedlíky jsou tradiční sladký pokrm české, moravské, rakouské i polské kuchyně. Většinou mají tvar koule z kynutého či tvarohového těsta, naplněné různým druhem ovoce

,

Marinovaný vepřový steak na grilu

  • 0 / 5

Vepřové maso je v Česku velmi oblíbené a tento vepřový steak je jako dělaný k pivu. Samotná marináda obsahuje pivo a výsledek vás mile překvapí!

,

Grilovaný sýr halloumi

  • 5 / 5

Letních receptů na grilování není nikdy dost, a proto jsme si pro vás připravili pochoutku – grilovaný sýr halloumi marinovaný v naší marinádě. Grilovaný sýr

,

Marináda na ryby s bylinkami a citronem

  • 0 / 5

Dobře udělaná ryba na grilu není žádný kumšt, stačí, když maso nevysušíte a použijete naší bylinkovou marinádu s citronem na dochucení. Marináda na ryby s

,

Vepřové špízy na grilu

  • 0 / 5

Rádi grilujete? Tak to musíte vyzkoušet tyto jednoduché, šťavnaté špízy s masem a zeleninou. Pokud není zrovna hezké počasí, můžete si je připravit v troubě.

,

Křupavé cuketové bramboráky

  • 0 / 5

Cuketa je nejvíce využívána během léta, jelikož sezóna cuket je v Česku od června do října. Její plody mohou dosáhnout délky až 40 cm, ale

,

Grilovaný hermelín v alobalu

  • 5 / 5

Grilovací sezóna je v plném proudu a kromě masa a zeleniny se perfektně na gril hodí také sýry. Hermelín je jedním z nejoblíbenějších sýrů na

,

Filety z candáta na grilu

  • 0 / 5

Ryby jsou úžasnou surovinou, kterou doporučuji nevynechat během letního grilování. Kromě toho, že správně udělaná ryba je chuťově velmi dobrá, tak je rybí maso také