Rychlá hrníčková bublanina s ovocem
Rychlá hrníčková bublanina s ovocem Rychlá hrníčková bublanina s ovocem je sladký druh pečiva. Jedná se o třenou buchtu, do které se dává drobné ovoce,
Bramboračka s houbami (bramborová polévka)
Bramboračka s houbami (bramborová polévka) Bramboračka s houbami (bramborová polévka) je druh české polévky, která se připravuje obvykle z brambor a kořenové zeleniny. V tradiční
Dýňová polévka z hokaido (jednoduchá)
Dýňová polévka z hokaido (jednoduchá) Dýňová polévka z hokaido (jednoduchá), je oblíbeným pokrmem celé rodiny. Dýně je spíše podzimní ingrediencí, ale velmi dobře se uchovává,
Hanácký salát z červeného zelí – výborný
Hanácký salát z červeného zelí Hanácký salát z červeného zelí s majonézou připravuji velmi často a rodina si na něm vždy pochutná. Jeho příprava je
Avokádová pomazánka s vejci (luxusní)
Avokádo je úžasná ingredience, která nemá sice výraznou chuť, ale pokud s ní umíte pracovat, vykouzlíte výborné pokrmy. Jedním příkladem je tato zdravá pomazánka s
Těstoviny se špenátem a ricottou
Těstoviny se špenátem a ricottou Těstoviny se špenátem a ricottou je lehký pokrm vhodný k obědu i k večeři. Díky jemnosti, kterou mu dodává ricotta