Plněné žampiony mletým masem (vynikající!)
Plněné žampiony mletým masem Plněné žampiony mletým masem jsou zdravou pochutinou, kterou si oblíbí každý, kdo má rád houby. Můžeme použít buď klasické větší žampiony
Rychlá hrníčková bublanina s ovocem
Rychlá hrníčková bublanina s ovocem Rychlá hrníčková bublanina s ovocem je sladký druh pečiva. Jedná se o třenou buchtu, do které se dává drobné ovoce,
Bramboračka s houbami (bramborová polévka)
Bramboračka s houbami (bramborová polévka) Bramboračka s houbami (bramborová polévka) je druh české polévky, která se připravuje obvykle z brambor a kořenové zeleniny. V tradiční
Dýňová polévka z hokaido (jednoduchá)
Dýňová polévka z hokaido (jednoduchá) Dýňová polévka z hokaido (jednoduchá), je oblíbeným pokrmem celé rodiny. Dýně je spíše podzimní ingrediencí, ale velmi dobře se uchovává,
Hanácký salát z červeného zelí – výborný
Hanácký salát z červeného zelí Hanácký salát z červeného zelí s majonézou připravuji velmi často a rodina si na něm vždy pochutná. Jeho příprava je
Avokádová pomazánka s vejci (luxusní)
Avokádo je úžasná ingredience, která nemá sice výraznou chuť, ale pokud s ní umíte pracovat, vykouzlíte výborné pokrmy. Jedním příkladem je tato zdravá pomazánka s
Těstoviny se špenátem a ricottou
Těstoviny se špenátem a ricottou Těstoviny se špenátem a ricottou je lehký pokrm vhodný k obědu i k večeři. Díky jemnosti, kterou mu dodává ricotta