Recepty

Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic

  • 0 / 5

Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic Nejlepší domácí kysané zelí do sklenic je typicky podzimní záležitost. Kysané zelí do sklenic se dělá nejlépe z kruhárenského (podzimního)

Klasická houbová polévka s bramborami

  • 0 / 5

Klasická houbová polévka s bramborami Klasická houbová polévka s bramborami je v podstatě bramboračka s houbami. Do této polévky dávám především čerstvé houby, protože v ní

Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky

  • 5 / 5

Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky Nejlepší polévka s játrovými knedlíčky je polévka, kterou připravuji mnoho let, protože jsem tento recept zdědila od babičky. Tato polévka

,

Luxusní koprová omáčka od babičky

  • 5 / 5

Luxusní koprová omáčka od babičky Luxusní koprová omáčka od babičky je klasický recept na tradiční českou koprovku. Pravá koprová omáčka se podává s hovězím masem nebo

,

Pravé slovenské pagáče (škvarkové pagáčky)

  • 0 / 5

Pravé slovenské pagáče (škvarkové pagáčky) Pravé slovenské pagáče je výborný druh pečiva, který pochází z Maďarska (maďarské pogácsa) a později se také dostalo na moravské

,

Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem

  • 5 / 5

Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem je typické české jídlo, které je sice náročnější na přípravu, ale výsledek stojí za

Nejlepší vepřový guláš Pohlreich

  • 5 / 5

Nejlepší vepřový guláš Pohlreich Nejlepší vepřový guláš Pohlreich je recept inspirovaný Zdeňkem Pohlreichem, který zmínil, že nejlepší vepřový guláš dosáhnete s vepřovou plecí a bez jíšky,

Nejlepší vepřo knedlo zelo podle Pohlreicha

  • 4 / 5

Nejlepší vepřo knedlo zelo Vepřo knedlo zelo je naprostá klasika české gastronomie. Aby taky ne, Češi mají tento pokrm jako národní. Jídlo je jednoduché a

, ,

Vynikající dušené červené zelí (zahuštěné)

  • 5 / 5

Dušené zelí je pro českou kuchyni velice typické, protože se servíruje společně s nejtradičnějšími jídly jako jsou výpečky, kachna, plněné knedlíky a další. Vyzkoušejte naši

Tradiční poctivá kulajda (smetanová)

  • 5 / 5

Tradiční poctivá kulajda Tradiční poctivá kulajda je klenotem české gastronomie. Kulajda je typická polévka světlé barvy, která se připravuje z brambor, hub, vejcí, smetany, kopru